H ELPEN στηρίζει τον Χρήστο Ταμπαξή που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία

Η ELPEN είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία που αναπτύσσεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σεβασμό στον άνθρωπο. Ακόμα και κατά τις περιόδους της κρίσης, πέρα από τη διατήρηση των 700 θέσεων εργασίας του προσωπικού της και το σημαντικό επιστημονικό και ερευνητικό της έργο που προσφέρει πολύτιμη προστιθέμενη αξία στην χώρα μας, η ELPEN βρίσκει πάντα τρόπους να στηρίξει την κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ελλάδας. 

Έτσι λοιπόν σε χαμηλούς τόνους αλλά με ιδιαίτερα υψηλό κοινωνικό ενδιαφέρον,  η ELPEN  χορηγεί τα τελευταία τρία (3) χρόνια έναν σπουδαίο αθλητή αλλά και άνθρωπο-υπόδειγμα για την υπερνίκηση των δυσκολιών, τον δις Παρα-Ολυμπιονίκη Χρήστο Ταμπαξή.

Ο Χρήστος Ταμπαξής (Αθλητής της Χρονιάς ΑΜΕΑ το 2010) έλαβε πρόσφατα την ύψιστη τιμητική διάκριση που μπορεί να λάβει ένας αθλητής: θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 (22:30 ώρα Ελλάδας) στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. 

Υπενθυμίζεται οτι πρόκειται για την 5η συμμετοχή του Χρήστου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες μετά τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996, του Σύδνεϋ το 2000, της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το 2008. Ο 35χρονος Χρήστος είναι κάτοχος τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων και δύο παγκοσμίων ρεκόρ και ήταν πρώτος στα 50 μέτρα ύπτιο τόσο στην Αθήνα όσο και στο Πεκίνο, ενώ το 2004 κατέκτησε και δύο ασημένια μετάλλια στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο. Κατέχει τα παγκόσμια ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο.

Όπως η ELPEN, έτσι και ο Χρήστος Ταμπαξής κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*