Το myZen στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο ιστορικότερος αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί φέτος από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, γιορτάζοντας 70 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση. Το myZen.gr, το online κανάλι ασφάλισης της Groupama Ασφαλιστικής, που έχει ξεχωρίσει ήδη στον χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου, με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια, την ευκολία και την οικονομία, θα δώσει δυναμικά το «παρών», στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας VE2 Rally Team.

Η VE2 Rally Team, με οδηγό τον Βασίλη Βελάνη και συνοδηγό τον Ιωάννη Βελάνη, αποτελεί μία από τις δυνατότερες ελληνικές ομάδες του αγώνα, η οποία έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα σε κορυφαία πληρώματα παγκοσμίως στο παρελθόν και, παράλληλα, έχει αναδειχθεί νικήτρια στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις το 2009.

groupama, logo, λογότυποΤο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί πλέον θεσμό διεθνούς εμβέλειας, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με αφετηρία κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, τα πληρώματα των φετινών συμμετοχών, θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν μία ιδιαίτερη διαδρομή μήκους 308 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με επιμέρους ειδικά στάδια αυξημένης δυσκολίας και επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, περνώντας από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία τόσο της Κεντρικής Ελλάδας όσο και της Πελοποννήσου. Η υπερειδική διαδρομή θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο, όπου θα στηθεί μία μοναδική εγκατάσταση αποκλειστικά για τους σκοπούς του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

Η φετινή, επετειακή διοργάνωση αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της ιστορικής αθλητικής κληρονομιάς του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο διευρύνεται, εξελίσσεται και καινοτομεί κάθε χρόνο, με τη βοήθεια και τη συμβολή των σταθερών υποστηρικτών του. Το myZen.gr και η Groupama Ασφαλιστική συμμετέχουν υπερήφανα για πρώτη φορά στην πρότυπη αυτή ελληνική διοργάνωση και εύχονται καλές διαδρομές στην ελληνική ομάδα VE2 Rally Team.