Την ηγετική της θέση ενίσχυσε η MEGA Brokers το 2022

Την ηγετική της θέση ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, ενίσχυσε η MEGA Brokers το 2022.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι βρέθηκε εντός των στρατηγικών, εμπορικών και οικονομικών στόχων που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς.

Πιο αναλυτικά, οι πωλήσεις του Group (Μεσιτική & Πρακτορειακή Εταιρεία) διαμορφώθηκαν στα 72,1 εκατ. ευρώ σε σχέση με 69 εκατ. την προηγούμενη χρονιά.

Τα καθαρά ασφάλιστρα του Group διαμορφώθηκαν στα 57,6 εκατ. ευρώ σε σχέση με 54,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρονιά ξεπερνώντας τον στόχο ανάπτυξης 5,5% που είχε τεθεί.

Στον Κλάδο αυτοκινήτου η εταιρεία είχε αύξηση 2,8% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, στον Κλάδο ζωής 11,4% και στον Κλάδο Γενικών Ασφαλειών 16,6%.

Τα έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 14,35 εκατ. ευρώ σε σχέση με 13,14 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρονιά.

Οι προμήθειες προς συνεργάτες έφτασαν τα 9,4 εκατ. ευρώ, τα bonus και το μεικτό αποτέλεσμα της εταιρείας τα 4,9 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία ψηφίστηκε από το ανθρώπινο δυναμικό της ως Great Place to Work για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλαν όλοι για την επίτευξη των εξαιρετικών αποτελεσμάτων, η εταιρεία προχώρησε στην αρχή του έτους σε αυξήσεις στο 60% του ανθρώπινου δυναμικού της.

Το πρώτο 4μηνο του 2023 κινείται με αύξηση 14,5% στο σύνολο των πωλήσεων της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA Brokers κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και περήφανοι που η MEGA Brokers αναπτύχθηκε σε όλα τα επίπεδα το 2022. Θα συνεχίσουμε και το 2023 να επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογία και νέες υπηρεσίες προς τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.