Aν. και Π. Κασκαρέλης: Ένα σημαντικό ορόσημο και ένα μήνυμα

Το μήνυμά τους, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της “Υδρόγειος Ασφαλιστική” αποστέλλουν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής, κ.κ. Αναστάσιος και Παύλος Κασκαρέλης, στο νέο τεύχος του περιοδικού Voice.

To μήνυμα έχει ως εξής:

Αγαπητοί Φίλοι & Συμπαραστάτες,

Συμπληρώνουμε φέτος μισό αιώνα ζωής μέσα στον οποίο μεγαλώσαμε και μοιραστήκαμε πολλά: όνειρα, ελπίδες, στόχους, ανησυχίες, επιτυχίες, πιστεύω και αξίες. Τα συναισθήματά μας είναι πολλά: Υπερηφάνεια για όσα πετύχαμε, αυτοπεποίθηση για όσα εκπροσωπούμε, προσμονή για όσα οραματιζόμαστε.

Κοιτώντας προς το μέλλον υπάρχουν δύο αξίες που μας καθοδηγούν: Ή πρώτη αξία είναι ο σεβασμός – σεβασμός προς εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες, και φυσικά προς τους ασφαλισμένους μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται τα πολυτιμότερα της ζωής τους. Επί 50 χρόνια, επί αυτής της αρχής, με ήθος και απαρέγκλιτη δεοντολογία, συνεχίζουμε σταθερά μαζί σας να χτίζουμε το αίσθημα της εμπιστοσύνης κάνοντας πράξη το πολύτιμο έργο της ασφάλισης.

Ή δεύτερη αξία είναι η οικογένεια ως συνώνυμη της φροντίδας, της υποστήριξης και της αλληλεγγύης, εννοιών άρρηκτα συνδεδεμένων τόσο με την ασφάλιση όσο και με την ταυτότητα της Εταιρείας μας. Σε όλη μας τη διαδρομή δεν σταματήσαμε ποτέ να θεωρούμε ότι αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια – εργαζομένων, συνεργατών και φίλων – που βασίζεται σε αυτές τις αρχές για να προχωρά μπροστά, να δημιουργεί, να οραματίζεται.

Καθώς συμπληρώνουμε 50 χρόνια κοινής πορείας, τα θεμέλια αυτά και η δική σας στήριξη μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να θέτουμε νέους στόχους δημιουργίας και πρωτοπορίας για το αύριο. Είναι αυτή η αποστολή που μας κινητοποιεί και ο στόχος που μας εμπνέει:

«Να αποτελούμε μία οικογένεια για κάθε οικογένεια»

Αγαπητοί Φίλοι,

Πενήντα χρόνια ζωής και δημιουργίας είναι, αναμφίβολα, ένα μεγάλο επίτευγμα. Είναι ένα επίτευγμα «φτιαγμένο» από τις αναρίθμητες στιγμές αγάπης, αφοσίωσης και επαγγελματισμού που προσφέρατε όλοι εσείς, τα μέλη της οικογένειάς μας, ώστε να γίνουμε, συλλογικά, παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικής επιτυχίας και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, σε όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη δέσμευσή σας στην κοινή μας πορεία και σας καλούμε να ανοίξουμε μαζί νέους ασφαλείς δρόμους προόδου για τη δική μας αλλά και για κάθε οικογένεια στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*