Οι ασφαλιστικές εταιρείες απαντούν στη διαμεσολάβηση στις 8 Μαΐου

Ανοικτή συζήτηση με κορυφαία στελέχη (CEO) ασφαλιστικών εταιρειών θα έχουν εκπρόσωποι των Σωματείων (EEAE-ΕΣΑΠΕ-ΣΕΜΑ) στις 8 Μαΐου στην εκδήλωση που διοργανώνεται με την συνδρομή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και στην οποία Πολιτικοί και Ασφαλιστικές Εταιρίες τοποθετούνται και απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν “στον ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της Ασφαλιστικής Αγοράς” .

Στο πάνελ οι κύριοι Ι. Καντώρος (INTERAMERICAN), Π. Δημητρίου  (GENERALI),  Χρ. Γεωργακόπουλος (ALLIANZ -ΕΥΡ. ΠΙΣΤΗ), Δ. Ζορμπάς (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ) και Ν. Ζάχος (NP Ασφαλιστική), με τον συντονισμό του δημοσιογράφου Ι. Βερμισσώ, θα απαντήσουν σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Θα τεθούν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες στο πάνελ εκπροσώπους των Σωματείων και διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και από επαγγελματίες όλης της χώρας που έχει ζητηθεί η συμβολή τους στις ερωτήσεις. https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/asfalistikoi-diamesolavites-ypovalete-ta-erotimata-sas-pros-politikoys-kai-asfalistikes-gia-tin-ekdilosi-stis-8-maioy-stin-ethniki-pinakothiki/

Θα γίνει καταγραφή του παρόντος και αναφορά στο μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης και της σχέσης των εταιρειών με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Θα απαντηθούν καίρια ερωτήματα και θα θιγούν θέματα που αφορούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και εστιάζουν στον ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

H συζήτηση με τις ασφαλιστικές εταιρείες ακολουθεί την πρώτη θεματική ενότητα της εκδήλωσης στην οποία η ασφαλιστική διαμεσολάβηση συζητά και ρωτά τους εκπροσώπους της πολιτικής. (https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/i-asfalistiki-diamesolavisi-syzita-me-toys-politikoys-stis-8-maioy-ekdilosi-eeae-esape-sema-me-tin-syndromi-toy-eea/)

Η εκδήλωση που διοργανώνεται από ΕΕΑΕ-ΕΣΑΠΕ-ΣΕΜΑ με την στήριξη και συμμετοχή του ΕΕΑ έχει ως σκοπό να αναδείξει μέσα από την ανοικτή συζήτηση των CEO ασφαλιστικών εταιρειών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών την αξία και την συμβολή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην ιδιωτική ασφάλιση, τον κομβικό ρόλο της στην ανάπτυξη των εργασιών και την προσφορά της στην οικονομία της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*