H Euroins Ελλάδος υπερήφανος χορηγός του«KALLITHEA RUN»

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Euroins Ελλάδος υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός την κορυφαία διοργάνωση «Kallithea Run» η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

Η προσέλευση στον 11ο αγώνα της Καλλιθέας, που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας, ήταν μαζική και ενθουσιώδης, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί «θεσμό» για τους δρομείς της ευρύτερης περιοχής των Νοτίων Προαστίων. Στη διοργάνωση συμμετείχαν χιλιάδες αθλητές, δρομείς, γονείς και παιδιά, ηλικιωμένοι, καθώς και άτομα με αναπηρία που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την άθληση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Evgeny Ignatov, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Euroins Ελλάδος στήριξε χορηγικά την κορυφαία διοργάνωση running της Καλλιθέας. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στην Ελλάδα, έχουμε υλοποιήσει στοχευμένες χορηγίες τόσο προς αθλητές όσο και προς αθλητικούς φορείς. Η συνεργασία μας με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας δεν θα σταματήσει εδώ, αφού θα έχουμε την τιμή να στηρίξουμε επίσης ως Μέγας Χορηγός το Kallithea Night Run και τον Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας που θα διεξαχθούν το προσεχές φθινόπωρο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*