Ο Κωστής Αλφιέρης απένειμε τη διάκριση στον Γιώργο Καραβία

Ελενα Ερμείδου

Επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΜΑ ανακηρύχτηκε ο Γιώργος Καραβίας στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΜΑ.

Ήταν μία στιγμή απρόσμενα ευχάριστη και ταυτόχρονα μια διάκριση υψίστης αναγνώρισης  στην επαγγελματική του καριέρα δηλώνει στο IW σήμερα ο Γιώργος Καραβίας. Ιδιαίτερα τιμητικό για αυτόν το ότι η απονομή έγινε από τον αρχαιότερο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ και στενό του φίλο Κωστή Αλφιέρη.

Η απόφαση για την απονομή της τιμητικής διάκρισης ήταν ομόφωνη και ήλθε να αναγνωρίσει το έργο του στην θέση του προέδρου του ΣΕΜΑ επί οκτώ συναπτά χρόνια, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο θεσμό του Μεσίτη Ασφαλίσεων.

Μεταξύ άλλων, στις προτεραιότητες κατά την θητεία του ήταν η ομαλή προσαρμογή των μεσιτών ασφαλίσεων στο νέο εποπτικό περιβάλλον, η ανάληψη νέων δράσεων ενίσχυσης της ασφαλιστικής παραγωγής, η συνδρομή του κλάδου σε κάθε πρωτοβουλία της αγοράς προς τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη και η εξασφάλιση ενός εποικοδομητικού και πάνω απ΄ όλα ειλικρινούς διαλόγου με την πολιτεία για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικότερα των μεσιτών ασφαλίσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*