Επιμορφωτικό σεμινάριο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές των Ιονίων Νήσων και θέμα τον “κλάδο περιουσίας” πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα με ενέργειες και την αρωγή του εκεί Επιμελητηρίου.

Συμμετείχε σε αυτό ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του ΕΕΑ σχετικά με το κλάδο, εστίασε στις τελευταίες εξελίξεις και μετέφερε την στήριξη και την παροχή τεχνογνωσίας του ΕΕΑ σε παρόμοιες ή άλλες πρωτοβουλίες των Επιμελητηρίων της χώρας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή κ. Στέφανου Μέξα. Υλοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου με επιτυχία και βρήκε ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους επαγγελματίες που συμμετείχαν είτε φυσικά είτε μέσω ίντερνετ.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο CORFU PALACE, πραγματοποιήθηκε υβριδικά και την χαιρέτισε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ. Φώτης Κόττης.

Περισσότερα: www.insurance-eea.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*