Ενδυνάμωση της νεανικής επιχειρηματικότητας | Mindspace University

Το Mindspace αποτελεί έναν non-profit οργανισμός που προωθεί και καλλιεργεί την επιχειρηματική σκέψη στους νέους.
Αυτή την περίοδο “τρέχει” το πρόγραμμα Mindsapce University το οποίο αφορά φοιτητές και πρόσφατους απόφοιτους που θέλουν να ανακαλύψουν το επιχειρείν και να κερδίσουν 10.000 ευρώ για την ανάπτυξη της ιδέας τους.
Mindspace University – Ανάπτυξη καινοτόμου ιδέας – 10.000€ έπαθλο και ταξίδι στην Αμερική
Ο 5ος κύκλος του Mindspace University έχει θέμα Life Sciences και αναζητά άτομα που θέλουν να λάβουν μέρος και να αναπτύξουν μια επιχειρηματική ιδέα πάνω σε Medical Technologies. Biotech και Mobile Health Applications.
Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα εκπαιδευτικό μέρος και ένα επιχειρηματικό.
Στο εκπαιδευτικό μέρος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε 15 sessions με ομιλητές από τομείς των Life Sciences και του επιχειρηματικού χώρου έτσι, ώστε να τους δώσουν την γνώση που χρειάζεται και για το θέμα αλλά και για την ανάπτυξη της ιδέας τους. Στο επιχειρηματικό κομμάτι, οι συμμετέχοντες δημιουργούν ομάδες και αναπτύσσουν μία καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα πάνω στο θέμα μαζί με mentors που τους προσφέρουν υποστήριξη. Τέλος, παρουσιάζουν την ιδέα τους μπροστά σε ένα πάνελ από κριτές που προέρχονται από εταιρίες ή συνεργάτες του Mindspace και η καλύτερη ιδέα κερδίζει 10.000€ για να τα χρησιμοποιήσει στην υλοποίηση της ιδέας.
Πέραν από τα 10.000€ οι νικητές λαμβάνουν μία δωρεάν συμμετοχή στο ταξίδι του Mindspace στο Silicon Valley, δωρεάν cloud hosting από την Lancom για έναν χρόνο και δώρα που θα ανακοινωθούν μέχρι την έναρξη του προγράμματος.
Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα αλλά και τις αιτήσεις υπάρχουν στο www.mindspace.gr/university.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*