Νέος Αναπτυξιακός Κανονισμός Πωλήσεων για το Εταιρικό δίκτυο Agency της Interamerican

Το νέο Κανονισμό Πωλήσεων για το εταιρικό δίκτυο Agency ανακοίνωσε η Interamerican και αφορά τις αμοιβές, τις διακρίσεις και τις παροχές προς τους συνεργάτες της για την περίοδο 2023 -2024. O νέος Κανονισμός έχει ένα σαφή αναπτυξιακό προσανατολισμό, ανταμείβοντας με ολοκληρωμένο τρόπο τους συνεργάτες εκείνους, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα, υψηλή παραγωγικότητά και συνεχή προσήλωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών τους. 

Ο νέος Κανονισμός διαφοροποιείται σημαντικά από τους προηγούμενους και κρίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκός για τους συνεργάτες της Interamerican. Εισάγει νέα, απλούστερα κριτήρια για τις έκτακτες αμοιβές, οι οποίες αφορούν όλες τις προϊοντικές κατηγορίες επιβραβεύοντας παράλληλα την παραγωγικότητα στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Επιπλέον, με σαφή τρόπο προσδιορίζονται οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια συνεργασίας με την εταιρία, η επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς και οι διακρίσεις και οι παροχές των συνεργατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο Κανονισμό Πωλήσεων, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη και ανταμοιβή των νέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, εξασφαλίζοντας τους ένα ιδιαίτερα θετικό περιβάλλον για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και επιτυχία.

Ο συγκεκριμένος Κανονισμός Πωλήσεων του Εταιρικού δικτύου της Interamerican είναι ο 8ος κατά σειρά που έχει δημιουργήσει η Ιnteramerican, έχει διάρκεια 2 έτη και αφορά όλες τις βαθμίδες των Συνεργατών του Agency: Συντονιστές γραφείων πωλήσεων, Unit Managers, Δόκιμους Unit Managers και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. 

Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, ανέφερε: «Ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων μπορεί να περιγραφεί στην ολότητά του με 2 απλές λέξεις. Εμπιστοσύνη: Στο καλύτερο Δίκτυο Πωλήσεων της Αγοράς δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο ασφάλειας για τα επόμενα 2 χρόνια, προκειμένου να εστιαστεί απόλυτα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ανάπτυξη: Κοιτάμε ψηλά. Θέλουμε να μεγαλώσουμε, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη μας να αναπτύξει το πελατολόγιό του και τα εισοδήματά του, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά του και τα «θέλω» του.»

Ο Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου Agency της Interamerican τόνισε: «Με τον νέο Κανονισμό Πωλήσεων συνεχίζουμε το σταθερό και ξεκάθαρο πλαίσιο ανάπτυξης και σταδιοδρομίας του Συνεργάτη της Interamerican και ανταμείβεται ο επαγγελματισμός, η παραγωγικότητα, η προσήλωση στους στόχους και η προσφορά στον πελάτη.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*