Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Δι/νων Σύμβουλος ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική – Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, Founder της Save a Greek Stray

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Κύριος Χορηγός στην εκδήλωση της Save a Greek Stray  της Ερ. Κούρκουλου-Λάτση

Με μεγάλη χαρά η Ευρώπη Ασφαλιστική στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετείχε ως κύριος χορηγός στο Annual Party της Save a Greek Stray και της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση στο Κλαμπ της Εκάλης.   

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και διοργανώθηκε με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση των δράσεων της Save a Greek Stray, οι οποίες αφορούν στην προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας. 

Την πρωτοβουλία υποστήριξε και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος με την εμφάνισή του στη σκηνή ανέλαβε να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια του και να χαρίσει μια κορυφαία μουσική στιγμή με ντουέτο την Τάμτα ερμηνεύοντας μοναδικά το Purple Rain . 

Ο Πρόεδρος και CEO της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος δήλωσε για την εκδήλωση της Save a Greek Stray:

«Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, οι οποίες καλλιεργούν την αγάπη και την συμπόνια για τα αδέσποτα ζώα αποτελούν έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν την ζωοφιλική συνείδηση και τον σεβασμό για τη ζωή των κατοικίδιων συντροφιάς.

Η ανεξάντλητη αγάπη μου για τα ζώα και η μεγάλη μου επιθυμία να στηρίξουμε την προσπάθεια της Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για την υιοθεσία ζώων μέσω της  Save a Greek Stray με οδήγησε στην απόφαση η Ευρώπη Ασφαλιστική να συμμετέχει ως κύριος χορηγός στην σημερινή εκδήλωση. 

Ευελπιστούμε με την κίνησή μας αυτή, η Ευρώπη Ασφαλιστική να  ενδυναμώσει το δύσκολο έργο της Save a Greek Stray για εύρεση αναδόχων και υιοθεσίας των αδέσποτων φίλων μας.».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Save a Greek Stray στην ιστοσελίδα της: https://www.saveagreekstray.org/el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*