Η Hellas Direct καινοτομεί ξανά: Ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική

Tη δυνατότητα αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική κάρτα δίνει στους ασφαλισμένους της η εταιρία Hellas Direct. 

Στόχος της είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου να είναι προσβάσιμη σε όλους και η ευελιξία της πληρωμής σε δόσεις διαθέσιμη επίσης σε όλους. Ανεξάρτητα από το τι κάρτα διαθέτουν, αν δεν έχουν πιστωτική ή εάν έχουν αλλά δεν επιθυμούν να την επιβαρύνουν με άλλες χρεώσεις. 

Η Hellas Direct, η ασφαλιστική εταιρία που έφερε πρώτη στην Ελλάδα την ασφάλιση με ακρίβεια ημέρας, καινοτομεί ξανά προσφέροντας ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική κάρτα. Οι οδηγοί που επιλέγουν δόσεις με χρεωστική κάρτα συνδυάζουν τη συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου – με όφελος έως 40% σε σχέση με μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια- με τη δυνατότητα πληρωμής με τον μήνα.  

Οι δόσεις με χρεωστική είναι για την Hellas Direct ακόμα ένας τρόπος να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασφαλισμένων της και να κάνει την καθημερινότητά τους πιο απλή και εύκολη. Σε μία εποχή που οι ατομικοί ή οικογενειακοί προϋπολογισμοί είναι ήδη πολύ επιβαρυμένοι και οι αντοχές της ρευστότητας δοκιμάζονται, οι δόσεις με χρεωστική διευκολύνουν την ευέλικτη διαχείριση των εξόδων και τον προγραμματισμό των μηνιαίων δαπανών. 

Ο νέος τρόπος πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου από την Hellas Direct, ευθυγραμμισμένος με το ολοένα αναπτυσσόμενο τοπίο των ευέλικτων πληρωμών, είναι διαθέσιμος σε όλους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους χωρίς τους τυχόν περιορισμούς των τραπεζικών καρτών. Είτε έχουν πιστωτική είτε όχι. Χωρίς αιτήσεις ή εγκρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς δεσμεύσεις.

Η Hellas Direct είναι ασφαλιστική εταιρία επόμενης γενιάς, που δραστηριοποιείται εδώ και δέκα χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο και από το 2022 και στη Ρουμανία. Παρέχει ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Έχει τη στήριξη δυνατών επενδυτών, με τελευταίες την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Το 2022 συμπεριλήφθηκε για τρίτη φορά στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης.