Εθνική Ασφαλιστική: Διήμερο εκλογών για το Σύλλογο των εργαζομένων

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου τους εκλέγουν αύριο 8 και μεθαύριο 9 οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ο χιονιάς δεν θα εμποδίσει αφενός γιατί αναμένεται βελτίωση του καιρού σύμφωνα με τον ΕΜΥ, αφετέρου γιατί υπάρχει και η δυνατότητα ψήφου με ψηφιακή κάλπη εκτός από την φυσική κάλπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου των εργαζομένων, «η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω προσωποποιημένου συνδέσμου και οδηγίες για την ψηφοφορία που θα σταλούν την παραμονή της ψηφοφορίας, στους/ις μεν υπαλλήλους και εργαζόμενους μέσω εταιριών ενοικίασης στο εταιρικό e-mail τους, στους/ις δε συναδέλφους γραμματείς των εταιρικών γραφείων πωλήσεων στο προσωπικό e-mail που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στον Σύλλογο.

Για την αποφυγή καθυστέρησης και συνωστισμού κατά την προσέλευση, σας προτείνουμε να επιλέξετε τον ηλεκτρονικό τρόπο ψηφοφορίας που μπορεί να γίνει μέσω του υπολογιστή σας ή μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής με σύνδεση στο διαδίκτυο (tablet ή κινητό τηλέφωνο).

Η ψηφοφορία σε κάλπη με φυσική παρουσία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συλλόγου μας στον 4οόροφο του κεντρικού κτηρίου της Εταιρίας (Λ. Συγγρού 103 – 105) από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ. την κάθε ημέρα» αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ασφαλώς ότι κάθε εργαζόμενος μπορεί να επιλέξει είτε την φυσική είτε την ψηφιακή κάλπη.

Αυτό είναι το link για την ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής

https://www.syllogos.gr/anakoinoseis/syllogos/4353-psifizoume-gia-ton-syllogo-diamorfonoume-to-ergasiako-mas-mellon

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*