Nέα αποκλειστική συνεργασία ανακοίνωσε η Brokins

Η Brokins συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια επιτυχούς και έντονης παρουσίας στην ελληνική αγορά, λειτουργώντας ως one stop shop λύση και πετυχαίνοντας αποκλειστικές συνεργασίες. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διαμεσολάβησης ανακοίνωσε πρόσφατα την νέα αποκλειστική της συνεργασία, με την Ασφαλιστική εταιρεία Caravela Companhia de Seguros.

Όπως αναφέρει: “Η Caravela, είναι μια δυναμική εταιρία γενικών ασφαλίσεων με έδρα τη Λισαβώνα της Πορτογαλίας, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 μετά από συγχώνευση τριών μικρότερων ασφαλιστικών εταιριών με πολυετή παρουσία στην πορτογαλική αγορά, και στοχεύει στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων και λύσεων κυρίως σε ιδιώτες πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η εταιρία διαθέτει πολύ υψηλό περιθώριο φερεγγυότητας και έχει, σε συνεργασία με τους μετόχους της, εκπονήσει ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο επέκτασης σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά τη Γαλλία, όπου ήδη έχει παρουσία με ελεύθερη παροχή υπηρεσιών, επέλεξε να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη Brokins στην Ελλάδα, ξεκινώντας από τη διάθεση προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επεκταθεί η συνεργασία και στους κλάδους περιουσίας και ευθυνών.

Το χαρτοφυλάκιο ασφάλισης αυτοκινήτων που θα δημιουργήσουμε στη χώρα μας, θα είναι αντασφαλισμένο σε μια ομάδα εταιριών που απαρτίζεται από κορυφαίους διεθνείς αντασφαλιστικούς ομίλους, με ηγέτη την Axis Re.

Στη νέα αυτή συνεργασία, έχουμε δημιουργήσει διαφορετικά πακέτα καλύψεων, με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, νέες πρωτοποριακές καλύψεις, αλλά και διαφορετικά επίπεδα απαλλαγών, ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας και φυσικά άμεση έκδοση συμβολαίων μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Η Brokins, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των πελατών και συνεργατών της, προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες με αποκλειστικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, τεχνολογία αιχμής, ταχύτατη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία.

Σε μια αγορά που αλλάζει με πολύ γοργό ρυθμό, το μεγαλύτερο προτέρημα που μπορεί να διαθέτει κάποιος οργανισμός, είναι η πρόβλεψη των μελλοντικών εξελίξεων και η ταχύτητα προσαρμογής στις νέες συνθήκες. Η Brokins, έχει επανειλημμένα αποδείξει, ότι είναι ικανή να το πράττει και με βασικό πυλώνα τους ανθρώπους της, το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό της και τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και την εμπιστεύονται, θα συνεχίσει να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμη τις υπηρεσίες της στους καταναλωτές που την τιμούν με την επιλογή τους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*