Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ενισχύει την παρουσία της στην Δυτική Μακεδονία

Συνέντευξη Τύπου με θέμα “Προοπτικές ανάπτυξης και αμοιβαία οφέλη μεταξύ των Συνεταιριστικών Οργανώσεων” παραχώρησαν στην Κοζάνη  την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Κοντός και στελέχη της εταιρίας με αφορμή την περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών του Οργανισμού στην Δυτική Μακεδονία.

Στη Συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Πρόεδρο συμμετείχαν οι κ.κ. Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Σολωμίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Αναπληρωτής Διευθυντής Υπ/τος Θεσσαλονίκης και Σπύρος Τζελέπης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης Δικτύου, ενώ παρέστησαν και οι Πρόεδροι των Συνεταιριστικών Ενώσεων της Περιφέρειας.

Στην εισήγησή του ο κ. Κοντός, αφού αναφέρθηκε στην πορεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά παραπάνω από 40 χρόνια, τόνισε την αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της εταιρίας, που άλλωστε προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση, εξ ολοκλήρου αποτελούμενη από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς αλλά και ευρωπαϊκούς κολοσσούς της συνεταιριστικής ιδέας, όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία με τζίρο πάνω από 14 δις, η γαλλική Macif και η P&V Βελγίου, που της εξασφαλίζουν κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία.  Ο κ.Κοντός επίσης ανέφερε ότι η παρουσία των εκπροσώπων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην Κοζάνη έχει στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τις Συνεταιριστικές Ενώσεις της Περιφέρειας ενώ παράλληλα έκανε λόγο στην διαφημιστική καμπάνια της Εταιρίας που θα προβληθεί καθόλη την διάρκεια του 2023 με μεγαλύτερη ένταση, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το brand της.

Πηγή: efkozani.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*