H INTEΡΣΑΛΟΝΙΚΑ καλύπτει ασφαλιστικά τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Στη συναψη ασφαλιστικής σύμβασης με την INTEΡΣΑΛΟΝΙΚΑ προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με στόχο την προστασία τους από ενδεχόμενες ζημιές που προέρχονται από διαρρήξεις.

“Ανταποκρινόμενοι στις δεσμεύσεις μας για ασφαλιστική κάλυψη των φαρμακείων από ζημιές που προέρχονται από διαρρήξεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προχωρούμε στη σύναψη ασφαλιστικής σύμβασης με την εταιρεία INTERSALONICA που θα παρέχεται δωρεάν στο σύνολο των φαρμακείων του Συλλόγου μας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, όπως τονίζεται:

Όλοι γνωρίζετε ότι το φαινόμενο των διαρρήξεων έχει πλήξει πολλούς συναδέλφους και όλοι φοβόμαστε μήπως βρεθούμε κάποια στιγμή στο στόχαστρο κακοποιών. Για το λόγο αυτό ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, φροντίζοντας πάντα τα μέλη του, προσφέρει σε όλα τα φαρμακεία ένα συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης Α΄ κινδύνου που θα περιλαμβάνει κάλυψη των περισσότερων και συνηθέστερων κινδύνων μιας διάρρηξης. Για να πετύχουμε μια τόσο μεγάλη συμφωνία χρειάστηκε να διαπραγματευτούμε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου με χρονοβόρες διαδικασίες και να αντιμετωπίσουμε αρκετά και δυσεπίλυτα προβλήματα ώσπου να καταλήξουμε στη βέλτιστη λύση.

Στόχος μας είναι να ελαφρύνουμε τους συναδέλφους από το δυσβάσταχτο-κάποιες φορές-κόστος που απαιτείται για την επιδιόρθωση ζημιών από διαρρήξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*