ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.: Μετακινήσεις στελεχών και ανάληψη νέων καθηκόντων

Μετακινήσεις στελεχών και ανάληψη νέων καθηκόντων ανακοίνωσε η Δύναμις Ασφαλιστική και συγκεκριμένα:

Φουντουλάκης Εμμανουήλ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο κ. Φουντουλάκης αναλαμβάνει άμεσα τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, ενός ρόλου νευραλγικού για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας σε ένα λίαν ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σε συνεργασία με τη Διοίκηση, θα σχεδιάζει, εποπτεύει και συντονίζει τις ενέργειες για την επίτευξη των παραγωγικών στόχων που έχουν τεθεί.

Καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς, με 2 δεκαετίες ενεργούς προσφοράς και εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Φουντουλάκης διαθέτει τα εχέγγυα επιτυχίας. Η στήριξη της ΔΥΝΑΜΙΣ είναι δεδομένη. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο απαιτητικό, αλλά και τόσο δυναμικό ρόλο.

Μούρτζος Γεώργιος / Λιώκης Θεόδωρος

Ο κ. Μούρτζος έχοντας δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών στον εμπορικό, βιομηχανικό και ασφαλιστικό κλάδο, σε θέσεις υπευθύνου Marketing, Operations, Πωλήσεων και επικοινωνίας, αναλαμβάνει το ρόλο του Marketing Manager στην εταιρία μας, στη θέση του κ. Λιώκη, ο οποίος μετακινείται στην ΓΕΝΚΑ Εμπορική Α.Ε., ως διευθυντής Marketing.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μούρτζο στη φιλόξενη οικογένεια της ΔΥΝΑΜΙΣ και ταυτοχρόνως, ευχαριστούμε εγκάρδια τον κ. Λιώκη, για την προσφορά του και την αγαστή συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρία. Συγχαίρουμε αμφότερα τα στελέχη, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους πολύ σημαντικών καθηκόντων.

Κεντρική φωτογραφία ο κ. Φουντουλάκης Εμμανουήλ, νέος Εμπορικός διευθυντής της ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΕΓΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*