Συνεργασία Praktiker – Designia Insurance Brokers – MINETTA Ασφαλιστικής για την ασφάλιση ποδηλάτων

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα ποδηλάτων ΜΙΝΕΤΤΑ Bike1 πρότεινε η Designia Insurance Brokers και επίλεξε να συνεργαστεί με την Praktiker, ώστε να το προσφέρει δωρεάν με κάθε αγορά ποδηλάτου.

Σε μια κίνηση η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας, η Praktiker, καλύπτει ασφαλιστικά όσους αγοράσουν συμβατικό ή ηλεκτρικό ποδήλατο, με το ασφαλιστικό πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ Bike1 το οποίο περιλαμβάνει τις εξής καλύψεις: Αστική Ευθύνη από την κυκλοφορία του ποδηλάτου, Διασταυρούμενη Ευθύνη, Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, Φροντίδα Ατυχήματος, καθώς και Οδική Βοήθεια ως προαιρετική κάλυψη. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια ζωής ενός χρόνου από την ημερομηνία αγοράς του ποδηλάτου.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από την Praktiker ύστερα από πρόταση και με τη διαμεσολάβηση της Designia Insurance Brokers. Αξιοποιώντας την εδώ και 30 χρόνια εμπειρία της στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, η Designia Insurance Brokers λειτούργησε για ακόμα μια φορά με αξιοπιστία, ώστε να προσφερθεί η λύση σε μια ανάγκη που έχει αναδυθεί τελευταία ανάμεσα στους λάτρεις του ποδηλάτου και η οποία αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη του αγαπημένου τους τρόπου μετακίνησης. 

Το πρόγραμμα διαθέτει στην αγορά από το 2018 η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, καθώς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει αναγνωρίσει την αναγκαιότητα της ασφάλισης του ποδηλάτου, την κάλυψη του οποίου η εταιρία συμπεριελάμβανε ήδη στα προγράμματα Οικογενειακής Αστικής Ευθύνης. Ωστόσο, με γνώμονα την αρτιότερη κάλυψη, έχει δημιουργήσει και διαθέτει μέσω των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών, αυτόνομα προγράμματα τα οποία, πλέον της αστικής ευθύνης, περιλαμβάνουν και συμπληρωματικές παροχές – καλύψεις που επεκτείνονται και στο ίδιο το ποδήλατο.

Η παραπάνω συνεργασία των τριών εταιριών αποδεικνύει ότι η ύπαρξη ολοκληρωμένων, σύγχρονων ασφαλιστικών  λύσεων, σε συνδυασμό με την άρτια επαγγελματική διαμεσολάβηση, μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα προς όφελος τόσο των επιχειρήσεων, όσο και του καταναλωτικού κοινού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*