Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική “οργώνει” την Ελλάδα

Ευρύ κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με συνεργάτες σε κεντρικές πόλεις της χώρας πραγματοποιούν εκπρόσωποι της διοίκησης και υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική. 

Οι πρώτες συναντήσεις έγιναν στην Καλαμάτα και στην Λάρισα όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και υψηλό ενδιαφέρον από τους εκεί συνεργάτες και καταγράφηκαν αμφίπλευρα οι αισιόδοξες για την εταιρεία προοπτικές που διαγράφονται για την επόμενη χρονιά.

Στις συναντήσεις μεταφέρονται τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, οι νέοι στόχοι, η παρουσία της στην αγορά, τον κλάδο και την ελληνική οικονομία και γίνεται ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες επόμενες κινήσεις.

Ακόμα, συζητούνται ειδικά θέματα προϊοντικά,  εκπαίδευσης – επιμόρφωσης, ανάπτυξης εργασιών, και δράσεις πολύπλευρης στήριξης των συνεργατών καθώς και πιο γενικά που αφορούν την σφαιρική ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας.

Μεταξύ αυτών, η πρόσφατη πρωτοβουλία να δημιουργήσει και να θέσει σε λειτουργία το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης  (ΤΕΑ) ΔΥΝΑΜΙΣ ΓΕΝΚΑ Ν.Π.Ι.Δ.Η για το οποίο οι συνεργάτες -ήδη έχουν εγγραφεί αρκετοί- δείχνουν ενδιαφέρον και ενημερώνονται σχετικά με τα σημαντικά οφέλη που υπάρχουν για τα μέλη του Ταμείου.

Στο πλαίσιο των ημερίδων παρουσιάζονται και ανά κλάδο τα ασφαλιστικά προγράμματα που η ΔΥΝΑΜΙΣ έχει καταρτίσει, και επικαιροποιεί διαρκώς, καθώς και οι τάσεις ενδιαφέροντος που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά για τα ασφαλιστικά προγράμματα τις οποίες και η ΔΥΝΑΜΙΣ παρακολουθεί και άμεσα ανταποκρίνεται.

Στις συναντήσεις από την πλευρά της διοίκησης επισημαίνεται η διακριτή εδώ και 45 χρόνια παρουσία της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. και αναδεικνύεται η συμβολή της εταιρείας στον Πολιτισμό της Ασφάλισης, κάτι που με σεβασμό και σταθερότητα διατηρείται, ενισχύεται και γίνεται εμφανές σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας και παρουσίας της εταιρείας στην αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*