Η Petra Hielkema, Κεντρική Ομιλήτρια, στο 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

H Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA), κα Petra Hielkema, με τη διά ζώσης κεντρική ομιλία της, θα αναφερθεί σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου στο 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Το Συνέδριο με θέμα «Σε σταυροδρόμι το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Αναγκαιότητα άμεσων μεταρρυθμίσεων για αναπτυξιακή ώθηση», θα διεξαχθεί στις 22-23 Φεβρουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex.

Λίγα λόγια για την κα Petra Hielkema

Η κα Petra Hielkema είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) και ηγείται της Αρχής από τον Σεπτέμβριο του 2021. Επίσης είναι μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συστημικού Κινδύνου (ESRB) και μέλος με δικαίωμα ψήφου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Ασφαλιστικών Εποπτών (IAIS). Για το έτος 2022, προεδρεύει στη Μεικτή Επιτροπή των τριών Ευρωπαϊκών Εποπτικών Αρχών (EIOPA, EBA, ESMA).

ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*