Ηowden Hellas: Μία λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους πελάτες

Με τη διοργάνωση μιας λαμπερής εκδήλωσης, με Guest Star τη μοναδική Άννα Βίσση, η Ηowden Hellas είχε την ευκαιρία να τιμήσει τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες που της εμπιστεύονται την ασφάλισή τους, καθώς και τους συνεργάτες της και να επικοινωνήσει επίσημα την ένταξή της στον διεθνούς εμβέλειας όμιλο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Howden.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ένα σύντομο video «ξενάγησε» τους προσκεκλημένους στη εικοσαετή ιστορία της εταιρίας στην Ελλάδα, μια ιστορία που ξεκίνησε το 2003 από το γραφείο της BMS Hellas.  Λίγα χρόνια μετά η BMS Hellas ανεξαρτητοποιείται και μετονομάζεται σε ΜATRIX Broker at Lloyd’s – η πρώτη ελληνική μεσιτική ασφαλίσεων & αντασφαλίσεων με διαπίστευση από την παραδοσιακή αγορά του Λονδίνου – και στη συνέχεια το 2020, μετά την εξαγορά της Πειραιώς Μεσίτες, θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, θα πραγματοποιήσει το rebranding σε Howden Hellas, εταιρία μέλος του ομίλου Howden. Θα ακολουθήσει η στρατηγική συνεργασία με σημαντικές εταιρίες διαμεσολάβησης, την A plus Agents, την ΑΤS Insurance, την Ιφιγένεια Καρίβαλη και την All Risk των Γιάννη και Φίλιππου Τσαούση, που συνέβαλαν σημαντικά και συνεχίζουν να συμβάλουν στη μεγάλη ανάπτυξη των εργασιών της εταιρίας.

Η Διοίκηση της Howden Hellas μαζί με τους 250 και πλέον προσκεκλημένους της γιόρτασε την πρώτη θέση που κατέκτησε για ακόμη μία χρονιά η εταιρία και που την αναδεικνύει ως τον μεγαλύτερο μεσίτη επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με περισσότερους από 2500 μεγάλους εταιρικούς πελάτες, 150 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, €150 εκ. ασφάλιστρα υπό διαχείριση, γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κρήτη και την μεσιτική Howden Cyprus.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, με πορεία αλληλένδετη με αυτή της Ηοwden Hellas και σήμερα CEO Greece & Cyprus, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που μετά από 3 σχεδόν χρόνια μας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να γιορτάσουμε την επιτυχή πορεία της εταιρίας. Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά όλους, γιατί χωρίς τη δική σας στήριξη, αγάπη και εμπιστοσύνη, δεν θα είχε επιτευχθεί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η δέσμευσή μας να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές υπηρεσίες παραμένει αμετάβλητη, όπως αμετάβλητη παραμένει και η υπόσχεση για καινοτομία και υποδειγματικό service».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*