Δερμοαπόξεση και φωτοθεραπεία για ανανέωση πριν τις γιορτές από τα City Med του Ομίλου Affidea

Τα πιο «όμορφα» Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα! Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές που όλοι -μικροί και μεγάλοι- περιμένουν, η διάθεση και η ψυχολογία σιγά-σιγά αλλάζουν. Η εποχή αυτή είναι μια ιδανική αφορμή για ανανέωση του οργανισμού, μέσα από θεραπείες λάμψης και ανάπλασης του δέρματος που θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση και θα αποκαλύψουν την κρυμμένη… ομορφιά σας! Συνοδοιπόρος στο project αυτό είναι τα αγαπημένα City Med του Ομίλου Affidea. Ποια είναι όμως τα σωστά βήματα που κάθε γυναίκα και άντρας πρέπει να ακολουθήσουν στο δρόμο της πρόληψης και αντιγήρανσης;

Πρώτα από όλα ο καθαρισμός

Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός προσώπου και υπάρχουν πολλές μέθοδοι επιλογής. Στο πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού στα Ιατρικά Κέντρα Δερματολογίας υψηλής τεχνολογίας CityMed γίνεται πλήρης εκτίμηση των αναγκών της επιδερμίδας και δημιουργείται εξατομικευμένο πρωτόκολλο που προσαρμόζει συνδυαστικά θεραπείες (επεμβατικές και μη), οι οποίες θα αποφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Ο καθαρισμός, καθώς και η ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου είναι ό,τι πιο σημαντικό για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, ώστε να προλάβουμε τη μελλοντική φθορά και γήρανση του δέρματος.

Δερμοαπόξεση προσώπου

Η δερμοαπόξεση είναι μία θεραπεία που ρυθμίζει το pH της επιδερμίδας και κατά συνέπεια προσφέρει καλύτερη συνεκτικότητα στον ιστό, καθώς συμβάλλει στη σμίκρυνση των πόρων και των σμηγματογόνων αδένων, ενώ αναπλάθει φυσικά το δέρμα. Ο μικροβελονισμός του δέρματος είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πρωτόκολλα, ενώ είναι ιδανικός συνδυασμός με βιταμίνη C για extra λάμψη και φωτοθεραπεία.

Βιταμίνη C

Γνωστή για τις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και λευκαντικές ιδιότητές της, είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες. Μία ενυδάτωση προσώπου με την εφαρμογή ορού βιταμίνης C η οποία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση κηλίδων, θα προστατέψει το δέρμα από μελλοντική επανεμφάνισή τους και θα προσφέρει άμεση λάμψη.

Η δύναμη του φωτός στο δέρμα

Η φωτοθεραπεία είναι η εφαρμογή χαμηλής ισχύος φωτεινής ενέργειας, μέσω φασματικά καθαρών μηκών κύματος, για την τόνωση ή τη ρύθμιση βιολογικών λειτουργιών με αποδεδειγμένα θεραπευτικά αποτελέσματα, δίχως παρενέργειες. Έρευνες δείχνουν αύξηση κατά 200% στη σύνθεση ανθρώπινου κολλαγόνου και αύξηση 50 έως 75% στην ανάπτυξη ινοβλαστών τρείς ημέρες μετά την εφαρμογή με led φωτοθεραπεία. Η θεραπεία με φως εφαρμόζεται όλο το χρόνο και είναι αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος.

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για ένα μεγάλο εύρος δερματικών ενδείξεων:

  • Γήρανση δέρματος & αναζωογόνηση
  • Ακμή και ατέλειες δέρματος
  • Υπερμελάγχρωση
  • Ερυθρότητα
  • Φλεγμονώδεις καταστάσεις: ψωρίαση
  • Επούλωση
  • Αναλγησία
  • Αποκατάσταση & μείωση χρόνου αποθεραπείας

Οι παραπάνω θεραπείες πραγματοποιούνται στα City Med, Πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea και έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 προσφέρονται συνδυαστικά σε προνομιακή τιμή. Για να κλείσετε το ραντεβού σας πατήστε εδώ: https://athenscitymed.gr/epikoinonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*