Ydrogios 2.0: Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα

Το Ydrogios 2.0 είναι ένα εσωτερικό, σε συνεχή εξέλιξη έργο, που στόχο έχει την περαιτέρω αναβάθμιση της ψηφιακής ωριμότητας της Εταιρείας και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Το έργο αναπτύσσεται μέσα από συνεντεύξεις, εκπαιδεύσεις, ερωτηματολόγια και άλλα εργαλεία, με τη συμμετοχή και συμβολή εργαζομένων της Εταιρείας από όλα τα τμήματα και όλες τις διοικητικές βαθμίδες.

Στόχος είναι να εντοπίζονται τομείς όπου με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και αξιοποιώντας την τεχνολογία, μπορεί να επιτευχθεί μια πιο ευέλικτη, πιο πράσινη αλλά και πιο ευχάριστη εργασιακή καθημερινότητα αλλά και να αναδειχθεί το ταλέντο, να αναπτυχθούν απαραίτητες δεξιότητες, να αυτοματοποιηθούν διαδικασίες, να εξοικονομηθούν πόροι και να βελτιωθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες προς τους συνεργάτες και ασφαλισμένους μας.

Το έργο βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και έξι μήνες έχοντας ήδη αποφέρει μία πλούσια «βιβλιοθήκη» συμπερασμάτων, τα οποία η Εταιρεία αξιολογεί προχωρώντας σε ανάλογες παρεμ- βάσεις και έργα. Μία πρώτη δέσμη εξ αυτών βρίσκεται ήδη προς υλοποίηση, εστιάζοντας σε τομείς όπως:

Η περαιτέρω μείωση χρήσης χαρτιού.

Η διεύρυνση χρήσης ψηφιακών υπηρεσιών όπως η ηλεκτρονική υπο- γραφή και η ηλεκτρονική αρχειοθέτη- ση εγγράφων.

Η διεύρυνση χρήσης νέων ψηφια- κών μέσων στις επικοινωνίες και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Η ανάπτυξη νέων εργαλείων για την υποστήριξη και εκπαίδευση συνεργατών.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση και βελτίωση της εικόνας των εταιρικών εγγράφων.

Η περαιτέρω βελτίωση του υλικο- τεχνικού εξοπλισμού, κ.α.

Από το περιοδικό VOICE της Υδρογείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*