Ισόβια Προγράμματα Υγείας: Σε αφορούν!

Αναρωτιέσαι τι είναι τα προγράμματα υγείας ισόβιας κάλυψης και γιατί να τα επιλέξεις; Τότε διάβασε προσεκτικά όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις την κατάλληλη επιλογή που θα σου εξασφαλίσει για πάντα την ιδανική ασφάλεια υγείας.

Η υγεία είναι πράγματι το υπέρτατο αγαθό για τον καθένα και τα ισόβια προγράμματα υγείας είναι τα ιδανικά προγράμματα για εκείνους που θέλουν να νιώθουν ασφαλείς και καλυμμένοι παντού και πάντα, οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, μεγάλο ή μικρό, κι αν τους προκύψει.

Τι είναι τα ισόβια προγράμματα υγείας;

Σε αντιδιαστολή με τα ετησίως ανανεούμενα προγράμματα υγείας, τα ισόβια είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομά τους. Πρόκειται για προγράμματα τα οποία δεν μπορούν να διακοπούν μονομερώς και έχουν ισόβια διάρκεια. Επιπλέον, η μονή αλλαγή που επιδέχονται είναι για την βελτίωσή τους και γι’ αυτό το λόγο δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Συνεπώς δεν υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησής τους ή αλλαγής των προκαθορισμένων γενικών και ειδικών όρων τους τόσο από την ασφαλιστική εταιρεία όσο και από τον ασφαλισμένο, παρά μόνο για να βελτιωθούν.

Είναι σημαντικό λοιπόν ότι σε κάθε ισόβιο πρόγραμμα η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει τη δέσμευση για πάντα έναντι στον ασφαλισμένο σχετικά με τις καλύψεις και τους όρους του προγράμματος.

Γιατί να επιλέξεις ισόβιο πρόγραμμα υγείας;

Με τα ισόβια προγράμματα υγείας προστατεύεις πλήρως την υγεία σου, αποκτώντας πρόσβαση σε σημαντικές καλύψεις για πάντα! Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς θα ανταπεξέλθεις σε ένα ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας, καθώς:

  • Μετά τη σύναψη του συμβολαίου δεν είναι εφικτό να αλλάξουν οι όροι του, μόνο να βελτιωθούν.
  • Δεν είναι δυνατόν να διακοπεί η ισχύς του συμβολαίου. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση διακοπής της πληρωμής του προγράμματος ή παράβασης των όρων του.
  • Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ΑΠΑ ή ΑΠΑ Συμβαλλομένου. Δηλαδή, σε περίπτωση ενός απρόβλεπτου γεγονότος, θα μπορείς να κάνεις χρήση της κάλυψης ΑΠΑ (Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων), που σημαίνει ότι η ασφαλιστική σου εταιρεία θα καταβάλλει τα ασφάλιστρα για λογαριασμό σου. Με αυτό τον τρόπο, παραμένεις καλυμμένος ακόμα κι αν δεν μπορείς ο ίδιος να καταβάλλεις τα ασφάλιστρα.

Οι καλύψεις ενός προγράμματος ισόβιας ασφάλειας υγείας

Οι καλύψεις, μαζί με τα οφέλη φυσικά, αποτελούν τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός συμβολαίου υγείας και έναν από τους λόγους για να το επιλέξει κανείς.

Οι καλύψεις πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της υγείας σου και με τα ισόβια προγράμματα υγείας έχεις:

  • Ελευθερία επιλογής όλων των θέσεων νοσηλείας ακόμα και σουίτας.
  • Εξαιρετική κάλυψη περιπτώσεων ημερήσιας νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης χωρίς διανυκτέρευση.
  • Δυνατότητα αμοιβής χειρουργού και αναισθησιολόγου στο 100%, χωρίς πίνακα.
  • 100% κάλυψη στα συμβεβλημένα νοσοκομεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Κάλυψη συγγενών παθήσεων.
  • Κάλυψη ανοσοθεραπείας σε περιπτώσεις κακοήθειας
  • Δυνατότητα προσθήκης ΑΠΑ (Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων) ή ΑΠΑ Συμβαλλομένου.

Περισσότερα στο Groupama blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*