ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανάληψης Κινδύνων Περιουσίας για συνεργάτες της Δυτικής Ελλάδας 

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στην Πάτρα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Το σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν Συνεργάτες της Εταιρίας από την Δυτική Ελλάδα είχε ως θέμα «Βασικές Αρχές Ανάληψης Κινδύνων Κλάδου Περιουσίας – Εκτίμησης Ζημιών & Διαχείρισης Αποζημιώσεων».

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των διαμεσολαβητών με τη διαδικασία ανάληψης κινδύνων και εκτίμησης συνήθων ζημιών περιουσίας και επαγγελματικών ασφαλίσεων. Οι συμμετέχοντες διαμεσολαβητές μέσα από την αναλυτική παρουσίαση των βασικών αρχών και των σχετικών διαδικασιών μπορούν να συνδράμουν πληρέστερα και πιο αποτελεσματικά τους ασφαλισμένους σε περίπτωση ζημιάς, σύμφωνα πάντα με τους όρους του ασφαλιστηρίου και της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Βασίλης Βήχας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΝΤΩΡ Α.Ε., ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δίνει ιδιαίτερη σημασία στην υψηλού επιπέδου κατάρτιση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και μεριμνά διαρκώς ώστε να συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο στην αρωγή τους, για τη διευκόλυνση των εργασιών τους αλλά και προς όφελος των ασφαλισμένων.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*