Συνεργασία Pricefox.gr με το myZen της Groupama

Tο Pricefox.gr συνεχίζει να επεκτείνει τις συνεργασίες του με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και από σήμερα καλωσορίζει το myZen.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Pricefox.gr:

Το myZen είναι η νέα online υπηρεσία της Groupama Ασφαλιστικής. Με τον τρόπο αυτό το Pricefox.gr επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα ασφαλιστικά πακέτα που προσφέρει καθώς πλέον συνεργάζεται με 23 ασφαλιστικές εταιρείες.

Μέσω του Pricefox.gr οι καταναλωτές μπορούν να ασφαλίσουν το όχημα τους στο myZen σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 7,5€ τον μήνα. Με αυτή τη νέα συνεργασία οι καταναλωτές ασφαλίζουν τα οχήματα τους στο myZen μέσα από το Pricefox.gr και σε λίγα λεπτά λαμβάνουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email τους.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι εύκολη και γρήγορη ενώ για οποιαδήποτε απορία προκύψει οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Pricefox.gr είναι διαθέσιμοι 24/7 στο 2103000450. Όσοι καταναλωτές επιλέξουν ασφάλεια αυτοκινήτου myZen κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας έως και 35€ με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, διάρκειας 6 ή 12 μηνών, για αγορά καυσίμων από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ & BP.

Προτεραιότητα η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς

Το myZen ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και στον σκοπό του Pricefox.gr ο οποίος είναι να βοηθά τους καταναλωτές να εξοικονομούν στην ασφάλεια αυτοκινήτου τους και παράλληλα να απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*