Nέες διακρίσεις για την Anytime

Mε σταθερό στόχο να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε στιγμή, προσφέροντας πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση, η Anytime της Interamerican, απέσπασε 2 βραβεία στα φετινά Social Media Awards, αποδεικνύοντας ότι η απλότητα, η εξυπηρέτηση και το αίσθημα εμπιστοσύνης, χτίζουν το εντυπωσιακό και engaging περιεχόμενο που κάθε brand επιζητά. 

Σε συνεργασία με τη Socialab, η Anytime διακρίθηκε με Gold Award στην κατηγορία Best in Finance & Insurance για τα Social Media και με Bronze Award στην ίδια κατηγορία για το YouTube κανάλι του brand.

Σε μία απαιτητική και γεμάτη αλλαγές περίοδο, η Anytime χαράσσει τον δικό της επιτυχημένο δρόμο και οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποδεικνύουν έμπρακτα ότι καταφέρνει μέσα από αυθεντικό, ποιοτικό και δημιουργικό περιεχόμενο, να ενισχύει την ουσιαστική αλληλεπίδραση με το κοινό, αφήνοντας το δικό της μοναδικό αποτύπωμα.

Η Anytime, πάντα ένα βήμα μπροστά, έχει επιτύχει να αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων, επιδιώκοντας αληθινή και προσιτή επικοινωνία. Στόχος των ενεργειών της Anytime είναι να δημιουργεί χαρά, να δίνει έμπνευση, ενημέρωση, αλλά και μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα του κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*