Νέο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο  Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης, μία πρότυπη διαγνωστική μονάδα αποκλειστικά για καρδιολογικούς ασθενείς.

Πρόκειται για έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την κατηγορία ασθενών, όπου διενεργούνται όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις της σύγχρονης Καρδιολογίας. 

Το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο Περιστέρι διαθέτει Μαγνητικό Τομογράφο αποκλειστικά για Καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς και υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών, για απεικονίσεις που αφορούν την καρδιά και τα αγγεία.  

Επιπλέον, στο Κέντρο λειτουργεί Εξειδικευμένη Μονάδα Stress CMR (Μελέτη Αιμάτωσης του Μυοκαρδίου στο μαγνητικό τομογράφο), όπου δίνεται η δυνατότητα, στην ίδια εξέταση, να διερευνηθούν όλες οι πιθανές αιτίες θωρακικού άλγους. 

Οι ασθενείς εξυπηρετούνται άμεσα, με γρήγορα ραντεβού και χωρίς αναμονή την ημέρα της εξέτασης, ενώ τα αποτελέσματα παραδίδονται τάχιστα. 

Οι εξετάσεις διενεργούνται πάντοτε υπό την παρουσία και καθοδήγηση ιατρού εξειδικευμένου στην καρδιαγγειακή απεικόνιση.  

Μία πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται από τον ιατρό πριν την αποχώρηση του εξεταζόμενου από το κέντρο. Σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης, υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον παραπέμποντα ιατρό και η απάντηση δίνεται εντός της ίδιας ημέρας.

Υπό το πρίσμα αυτό, το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών οι οποίοι χρειάζονται καρδιολογική παρακολούθηση, με άμεσα ραντεβού και ταχεία παράδοση αποτελεσμάτων, ώστε να μην επηρεάζονται οι χρόνοι έναρξης ή συνέχισης της αντικαρκινικής θεραπείας. 

Εκτός των εξειδικευμένων εξετάσεων, στο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περιστερίου πραγματοποιούνται και όλες οι εξετάσεις ρουτίνας για το καρδιαγγειακό σύστημα: Διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς (Echo καρδιάς), Ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών, 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης (Holter πίεσης) 24ωρη καταγραφή καρδιακού ρυθμού (Holter ρυθμού), Δοκιμασία κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα με συνεχή καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος, Αγγειογραφία περιφερικών αγγείων με έγχρωμη υπερηχοτομογραφία. 

Oι εξετάσεις αυτές μπορούν να συνδυαστούν και με όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις που απαιτεί το πλήρες καρδιολογικό check up.

Το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στελεχώνεται από καταξιωμένους ιατρούς οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση των θεραπόντων ιατρών, για ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. 

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, o Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατά, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περιστερίου Εθνάρχου Μακαρίου 6 & Ικαρίας, Τ.Κ. 121 32. Τηλ: 214 4050000. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*