Eθνική Ασφαλιστική, Βραδιά Βραβεύσεων: Ισχυρό Παρελθόν, Δυναμικό Μέλλον

Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου, σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Golf Prive-Manor House.

Περίπου 900 μέλη της μεγάλης οικογένειας της κορυφαίας Εταιρείας του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα και ξεχωριστοί καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τη Διοικητική Ομάδα και φυσικά, να συγχαρούν όλους όσοι πέτυχαν τους ετήσιους παραγωγικούς στόχους

Στην ομιλία του, κατά την έναρξη της βραδιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, αναφέρθηκε πρωτίστως στην ιστορική διαδρομή και τη μελλοντική στρατηγική της Εταιρείας.

«Είναι το πρώτο συνέδριο μετά την αλλαγή μετοχικής ηγεσίας» τόνισε ο κ. Κωνσταντάς. «Σε αυτή τη νέα ιστορική σελίδα μας, οι άνθρωποι των πωλήσεων καλούνται να γίνουν μέρος μίας συνολικής προσπάθειας. Να μας οδηγήσουν σε κορυφές που μόνο οι άνθρωποι μας οδηγούν. Αυτοί που θέτουν υψηλούς στόχους, αυτοί που τολμούν, αυτοί που τους επιτυγχάνουν.».

Ο κ. Κωνσταντάς επίσης σημείωσε: «Κρατώντας τα καλύτερα από το «πριν», τα ενσωματώνουμε στο «μετά». … Η επιλογή μας είναι να αλλάξουμε. Και αλλάζουμε! Για να κατακτήσουμε το μέλλον μας με ασφάλεια.».

Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο κ. Κωστής Ρόκας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και Managing Director της CVC. «Πρόθεσή μας είναι να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο την Εταιρία και τους ανθρώπους της» δήλωσε ο κ.Ρόκας.

Σε μια ομιλία με αρκετά προσωπικό χαρακτήρα, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Αντώνης Χρηστίδης επεσήμανε ότι το Εταιρικό Δίκτυο της Εθνικής, «ήταν, είναι και θα είναι ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο το μεγάλο οικοδόμημα της Εθνικής στηρίζεται». Εξήρε την προσήλωση και την σκληρή δουλειά των ανθρώπων του Δικτύου και ξεκαθάρισε πως στην αναπτυξιακή πορεία που έχει πλέον μπει η εταιρία, όλοι έχουν να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Στη Βραδιά Βραβεύσεων 2022 της Εθνικής Ασφαλιστικής, προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Παραολυμπιονίκης αθλητής του άλματος εις μήκος κ. Στέλιος Μαλακόπουλος. Με ζεστά λόγια υποδέχτηκε τον πρωταθλητή μας ο Διευθυντής Marketing, Διαφήμισης & Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Σε μια τέτοια σημαντική βραδιά στην οποία βραβεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους του εταιρικού δικτύου πωλήσεων για τα σημαντικά επιτεύγματά τους, δεν μπορούμε να μη σταθούμε για λίγο στο Κοινωνικό Πρόσωπο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Η Εταιρία μας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, έχει θέσει ως στόχο της να στηρίζει τις προσπάθειες ανθρώπων και προσωπικοτήτων που με το έργο τους, τις προσπάθειες τους, το πείσμα τους απέναντι σε κάθε αντιξοότητα, την αστείρευτη θέληση τους γίνονται παράδειγμα για εμάς. Ένας τέτοιος άνθρωπος, μια τέτοια σημαντική προσωπικότητα, είναι ο Παραολυμπιονίκης μας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος Στέλιος Μαλακόπουλος. Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για εμάς. Ως Εταιρία είμαστε υπερήφανοι υποστηρικτές της προσπάθειας του και των αθλητικών του επιδόσεων.».

Ο κ. Μαλακόπουλος αναφέρθηκε στην αξία της πίστης και της προσήλωσης στο στόχο καθώς και στη σημασία της επιμονής και της υπομονής προκειμένου να υπερβληθούν τα εμπόδια που παρουσιάζονται στη διάρκεια της ζωής μας.

Ιδιαίτερη προσθήκη αποτέλεσε για τη Βραδιά και η παρουσία των κ.κ. Ανδρινόπουλου, Μπάρου. Οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου, εκπροσωπώντας δύο διαφορετικές γενιές ασφαλιστικών συμβούλων, μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες τους, τις ξεχωριστές στιγμές που έχουν ζήσει επαγγελματικά αλλά και τις προσδοκίες τους για την επόμενη ημέρα.

Βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείψει από τη βραδιά και η ανακοίνωση των ταξιδιών επιβράβευσης για όσους πέτυχαν τους παραγωγικούς τους στόχους. Για τους «ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ», λοιπόν, δύο μαγευτικοί προορισμοί: Costa Navarino και Cape Town!!! Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν δύο δημοφιλείς και αγαπητοί ηθοποιοί, η κα Μαρία Ναυπλιώτου και ο κ. Γιάννης Κουκουράκης ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τη μουσική των “Group In Therapy”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*