INTERLIFE: Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης 2022 για τους Διαμεσολαβητές

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης στο συνεργαζόμενο Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από την INTERLIFE Ασφαλιστική.

Με στόχο την Εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και σε συνέχεια έγκρισης από τη ΔΕΙΑ, η Εταιρεία οργανώνει δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης του Τομέα Α (Προϊόντα) και Β (Θεσμικά Θέματα της Ασφαλιστικής Αγοράς).

Η INTERLIFE, δημιούργησε αντίστοιχα σεμινάρια και για τους δύο Τομείς:

• Σεμινάριο του Τομέα Α με θέμα: «Προϊόντα τα οποία ο ασφαλιστι- κός διαμεσολαβητής προωθεί στην αγορά» διάρκειας 7,5 ωρών.

• Σεμινάριο Τομέα Β με θέμα: «Νομοθεσία Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD & 4583/2018) και Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR & 4624/2019) στο πλαίσιο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» διάρκειας 7,5 ωρών.

Τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τον Οκτώβριο του 2022, ενώ με την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί και η δοκιμασία κατανόησης (τεστ), διάρκειας 30 λεπτών, η οποία θα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις κλειστού τύπου με τυχαία επιλογή, ώστε κάθε επιτυχών να λάβει το σχετικό Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, ως φορέας Εκπαίδευσης, σε συνέχεια έγκρισης από τη ΔΕΙΑ, πραγματο- ποίησε το 2021, χωρίς χρέωση για τους συμμετέχοντες, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης συνολικής διάρκειας 15 ωρών σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στη με αριθμό 169/29-04-2020 ΠΕΕ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης στο Portal της INTERLIFE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*