Greek Hospitality Awards 2022: Eπιστρέφει η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού

21 Οκτωβρίου 2022,

Divani Apollon Palace & Thalasso και LiveOn Expo Complex

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, επιστρέφει η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία. Για 8η συνεχόμενη χρονιά και υπό την αιγίδατου υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. τα Greek Hospitality Awards, θα βραβεύσουν τους κορυφαίους του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που με τη σκληρή δουλειά τους και την απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίεςτους, κρατάνε την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 111 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές διακρίσεις και 2 κορυφαία βραβεία. Οι τελικοί βραβευθέντες αναδείχθηκαν μετά τον συμψηφισμό των ψήφων, με ποσοστό βαρύτητας 60%-40% της ψηφοφορίας της Επιτροπής που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και του κοινού, αντίστοιχα.

Τη λαμπερή τελετή θα χαιρετίσουν σημαντικοί θεσμικοί και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μεταξύ των οποίων οι:

  • Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής ΝΔ
  • Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού
  • Γεώργιος Καραγιάννης, Υφυπουργός Υποδομών
  • Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
  • Χάρης Θεοχάρης, Αναπλ. Κοινοβολευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ, πρ. Υπ. Τουρισμού
  • Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακήςεπικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο σύνδεσμο https://ethosevents.eu/event/greek-hospitality-awards-2022/#agenda

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2022 όπως επίσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, LinkedIn και YouTube.

Greek Hospitality Awards 2022, 21 Οκτωβρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Specialist, ethosGROUP

τηλ.: +30 210 998 4906

e-mail:baltas.a@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*