EΣΑΠΕ: Ένα Βήμα στη Μάχη Ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο

Στο πλευρό του Συλλόγου «Θα ξαναβγεί ο Ήλιος Αλέξανδρος» (Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων παιδιών με νεοπλασματική ή άλλη απειλητική για την ζωή τους ασθένεια) στάθηκαν το ΔΣ της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος και τα Μέλη του, στηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός την Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ο Ήλιος του Αλέξανδρου” που πραγματοποιήθηκε στο Στρογγυλό Χαλκίδας.  

Χιλιάδες παιδιά και γονείς, έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύηςανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν, για να μην χαθεί η ελπίδα τους.

Σύμφωνα με την ΕΣΑΠΕ:

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Οι Συντονιστές μέσω της ΕΣΑΠΕ, ανταποκρινόμενοιάμεσα στο κάλεσμα του ΔΣ του Συλλόγου, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβαν για την στήριξη των παιδιών, προσέφεραν Κεράκια Μνήμης για να δημιουργηθεί ο Ήλιος που άναψε και φώτισε την πλατεία και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. 

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*