Tαξίδια επιβράβευσης και… εκπλήξεις για τους συνεργάτες της Allianz

Η Allianz Ελλάδος επιβράβευσε τους συνεργάτες της, με ταξίδια σε Νορβηγία και Ισλανδία

H Allianz Ελλάδος, για μια ακόμη χρονιά, επιβράβευσε τα δίκτυα πωλήσεών για την επίτευξη των στόχων παραγωγής για το 2021, με δύο ξεχωριστά ταξίδια σε Νορβηγία και Ισλανδία. 

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς των συνεργατών, που αποδεικνύει ότι διαχρονική διάθεση της Allianz Ελλάδος είναι ν’ ανταμείβει την παραγωγικότητα  και τις υψηλές επιδόσεις, προς όφελος των ανθρώπων και των πελατών της. Γι’ αυτό και οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν με βάση τα κριτήρια παραγωγής, έπειτα από διαγωνισμό, που τους κινητοποίησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους. 

Το πρώτο ταξίδι πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου 2022, όπου και συμμετείχαν 29 άτομα -25 συνεργάτες και 4 διοικητικά στελέχη- του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Όσλο, την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, καθώς και την πολύχρωμη πόλη Μπέργκεν, ενώ έζησαν τη μοναδική εμπειρία της εξερεύνησης των φιόρδ με ταχύπλοο σκάφος.  

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτική συνάντηση σχετικά με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της νέας εποχής.  Εκεί, οι συνεργάτες της Allianz είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για σύγχρονα θέματα, όπως η έννοια του disruption αλλά και για το πώς η καινοτομία συμβάλλει στη διαχείριση αλλαγών και πιεστικών προβλημάτων, στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες και στη στρατηγική ανάπτυξη του οργανισμού – όλα αυτά, με παραδείγματα.

Το δεύτερο ταξίδι έλαβε χώρα στην Ισλανδία από τις 8 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2022, όπου συμμετείχαν 35 άτομα του Δικτύου Πρακτόρων -25 συνεργάτες και 9 διοικητικά στελέχη. Οι τυχεροί επισκέφτηκαν το Ρέικιαβικ και την περίφημη Γαλάζια Λίμνη (Blue Lagoon), επιδόθηκαν σε snowmobile σε παγετώνα και βίωσαν την εμπειρία που προσφέρουν φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα όπως το γεωθερμικό σπα και οι καταρράκτες.

Στα πλαίσια του ταξιδιού επιβράβευσης στην Ισλανδία, οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος παρακολούθησαν διαδικτυακά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Allianz και της Ευρωπαϊκής Πίστης, με τη συμμετοχή του Oliver Bäte, CEO της Allianz SE, της Sirma Boshnakova, Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Allianz SE και του Χρήστου Γεωργακόπουλου, CEΟ της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη.

Οι διαγωνισμοί πωλήσεων αποδεικνύουν το πνεύμα ομαδικότητας και αριστείας που διέπει την οικογένεια της Allianz Ελλάδος, καθώς και τη σημασία επίτευξης στόχων, με τα ταξίδια να προσφέρουν ιδιαίτερες προσωπικές και συλλογικές στιγμές στους συνεργάτες της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*