Απεβίωσε ο Δημήτρης Ξουρής. Το “αντίο” της Interlife

Tη λύπη της για την απώλεια του Δημήτρη Ξουρή, επί σειρά ετών προέδρου της εκφράζει η Interlife Aσφαλιστική, με ανάρτησή της στα social media.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια του αγαπητού φίλου και επί σειρά ετών Προέδρου της Εταιρείας, Δημητρίου Ξουρή. Πέρα από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο εκλιπών ξεχώρισε για τη συμβολή του με τις γνώσεις του και τις ιδέες του κερδίζοντας την απεριόριστη εκτίμηση των μελών του ΔΣ και του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

 

 

Ο Δημήτριος Ξουρής, ήταν κάτοχος πτυχίου (B.S.) Μηχανολογίας του Πολυτεχνείου του Witchita State Univesrity των Η.Π.Α., μεταπτυχιακού Master στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA) του ιδίου Πανεπιστημίου. Επίσης, ήταν κάτοχος διδακτορικού (Ph.D.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Iowa και Μεταδιδακτορικού (Post – Doctorate) από το Harvard Business School των Η.Π.Α.

Διετέλεσε καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Laval στο Quebec του Καναδά και Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ιδίου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια εξελέγη τακτικός καθηγητής στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων της πρώην Α.Β.Σ.Θ. και νυν Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων επί σειρά ετών, καθώς επίσης και Αντιπρύτανης επί των Οικονομικών του ιδίου Πανεπιστημίου. Κατά την ακαδημαϊκή του πορεία εκλήθη για ένα έτος ως Επισκέπτης Καθηγητής (Visiting Professor) στο Business School του University of Georgia των Η.Π.Α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*