Την Ευρωπαϊκή Πίστη εμπιστεύθηκε ο Όμιλος SABO για το ομαδικό του ασφαλιστήριο

Περισσότερους από 300 εργαζομένους ασφαλίζει ο όμιλος SABO μέσω του ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου που εξασφάλισε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Πρόκειται για ένα από τα πληρέστερα προγράμματα της αγοράς που παρέχει μεταξύ άλλων στους ασφαλισμένους ασφάλιση ζωής και ατυχήματος, η νοσοκομειακή περίθαλψη καθώς και λοιπές υπηρεσίες πρόληψης (διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις κοκ).

Στην σχετική ανακοίνωση ο Όμιλος αναφέρει:

“Ο Όμιλος SABO, ένας από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με εξειδίκευση στη κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού και στα έργα υποδομής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους του, ανακοινώνει την παροχή προγράμματος ομαδικής ασφάλισης ζωής & υγείας για το σύνολο των ανθρώπων του με σκοπό την απρόσκοπτη πρόσβαση τους, χωρίς προϋποθέσεις, σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Ειδικότερα, το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρέχεται δωρεάν για περισσότερους από 300 εργαζομένους και δύναται να επεκταθεί και στα εξαρτώμενα μέλη αυτών ενισχύοντας, έτσι, το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στις οικογένειές τους. Το πρόγραμμα παρέχεται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη και αποτελεί ένα από τα πληρέστερα προγράμματα της αγοράς”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*