Check-up για σωστή επανεκκίνηση από τον Όμιλο Affidea

Προληπτικές εξετάσεις υγείας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school» περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία αιματολογικές εξετάσεις, για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μετά το καλοκαίρι θα κληθούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της νέας περιόδου.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea με βασική προτεραιότητα την πρόληψη ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους πολυαγαπημένους ήρωες Peanuts, με στόχο να ενισχύσουν την τακτική παρακολούθηση της υγείας και να διαδώσουν τον θετικό αντίκτυπο της έγκαιρης διάγνωσης. Στο πλαίσιο αυτό μάς υπενθυμίζουν μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, και να μην παραλείψουμε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τη σωστή επανεκκίνηση του οργανισμού μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή/και συνδυαστικό σε ειδικές μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2022. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού. Επιπλέον, χορηγείται, κατόπιν αιτήματος, βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή.

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε ή να επιστρέψουμε σε κάθε μας δραστηριότητα με δύναμη και αισιοδοξία.

Η καλή υγεία ξεκινάει από εμάς!

Φροντίζουμε τον εαυτό μας, Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*