Ετήσια συνάντηση για το Δίκτυο Exclusive της Groupama Ασφαλιστικής

H Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, την καθιερωμένη συνάντησή της με τους κορυφαίους-διακεκριμένους Συνεργάτες του Δικτύου Exclusive.          

Τα στελέχη της Groupama Ασφαλιστικής και οι Συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, να εξετάσουν ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους Συνεργάτες και αντίστοιχα να προγραμματίσουν συγκεκριμένες δράσεις μέχρι και το τέλος της χρονιάς.  Στο δείπνο που ακολούθησε συμμετείχαν επιπλέον ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, μέλη της Διοίκησης και το σύνολο των επικεφαλής  του Δικτύου Exclusive. 

Ο κ. Κάτσιος, παρουσιάζοντας τα επιτυχημένα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς και της οικονομίας γενικότερα, ευχαριστώντας παράλληλα όλους για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά τους:  «Σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία και με δεδομένη την πίεση που υφίσταται η ασφαλιστική αγορά σε επίπεδο τιμών, καταφέραμε με τη δική σας συμβολή να καταγράψουμε 4,6εκ.€ κέρδη και σημαντική άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας και Σίγουρα δίπλα στους ασφαλισμένους μας.»

Ο κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, τόνισε με τη σειρά του: «Καταφέραμε να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας, με αξιοσημείωτη άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων κατά 6,5%. Το κοινό όραμα και η αφοσίωσή σας έθεσαν τα θεμέλια για την επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων της εταιρείας μας το 2021 και αποτελούν παρακαταθήκη για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον. ». 

Η όμορφη βραδιά επιβεβαίωσε το πνεύμα ομαδικότητας και το κλίμα αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Groupama Ασφαλιστικής και των Συνεργατών της και έκλεισε με όλους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επερχόμενο ταξίδι του Δικτύου στη μαγευτική Κούβα.  

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €148,9 εκ. το 2020, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας.  Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*