Υδρόγειος Ασφαλιστική: Σε ανοδική τροχιά τα αποτελέσματα 6μηνου – το μήνυμα του Π. Κασκαρέλη

Σε ανοδική τροχιά κινούνται τα αποτελέσματα του πρώτου 6μηνου ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ένα σημαντικό μέρος της αύξησης προέρχεται από Γενικές Ασφαλίσεις εκτός του κλάδου αυτοκινήτου. Αυτό σημειώνει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Υδρόγειος Ασφαλιστική”, κ. Πάνος Κασκαρέλης δίνοντας τα εύσημα στη διοικητική ομάδα και τους Συνεργάτες για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις, υπογραμμίζοντας το κρίσιμο ρόλο τους

Ιδιαίτερη είναι και η αναφορά του στο προσωπο του Λουκά Κορομπίλη: “του Λουκά που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια μαζί μας αλλά συνεχίζει, με τον μεστό λόγο και το ήθος που τον χαρακτήριζαν, να συνοψίζει την ουσία και το πνεύμα αυτής της οικογένειας”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη χαρά επανήλθαμε φέτος στον ετήσιο θεσμό των συνεδρίων και βραβεύσεων των συνεργατών μας ανά την Ελλάδα.

Η πανδημία μάς στέρησε για μερικά χρόνια αυτές τις μοναδικές στιγμές ζωντανής επαφής με το δίκτυό μας και μας έκανε να εκτιμήσουμε ακόμη περισσότερο την αξία τους. Είμαι, λοιπόν, πραγματικά ενθουσιασμένος που, μαζί με όλη τη διοικητική μας ομάδα, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά κοντά σας, να σας σφίξουμε το χέρι, να σας ακούσουμε, να σας χειροκροτήσουμε αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις επιδόσεις και το έργο μας. Ένα έργο που περιλαμβάνει ένα ολόκληρο πλέγμα συνεχώς εμπλουτιζόμενων υπηρεσιών, παροχών, κινήτρων, εργαλείων, εκπαίδευσης και προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του ρόλου σας και, φυσικά, την ανταπόδοση των προσπαθειών σας.

Αγαπητοί φίλοι,

Τα παραγωγικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου αποδεικνύουν την ανοδική τροχιά της Εταιρείας μας – είναι αξιοσημείωτο ότι ένα σημαντικό ποσοστό της αύξησης αυτής προέρχεται και από τους γενικούς εκτός οχημάτων κλάδους ασφάλισης, στους οποίους δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και νέα πνοή με νέα στελέχη, νέα προγράμματα, και άλλες πρωτοβουλίες.

Τα αποτελέσματα αυτά, όπως και η ισχυρή θέση της Εταιρείας, οι πολλαπλές διακρίσεις μας και φυσικά η μεγαλύτερη διάκριση από όλες – η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους ασφαλισμένους μας – αποτελούν κοινές μας επιτυχίες.

Έτσι το αισθανόμαστε εμείς εδώ στην Υδρόγειο Ασφαλιστική και σας διαβεβαιώνω ότι, στο κατώφλι των 50 χρόνων μας και με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε τον κάθε ένα από εσάς ως ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειάς μας.

Κλείνω με τα λόγια του αγαπημένου μας Λουκά Κορομπίλη – του Λουκά που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια μαζί μας αλλά συνεχίζει, με τον μεστό λόγο και το ήθος που τον χαρακτήριζαν, να συνοψίζει την ουσία και το πνεύμα αυτής της οικογένειας:

«Είμαστε μία Εταιρεία που τη χαρακτηρίζει η σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση, η διαφάνεια, η αξιοπιστία, το ήθος, το κύρος, το ανθρώπινο πρόσωπο και η ειλικρινής σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Αυτή είναι η απαίτηση των καιρών!»

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι.

Παύλος Κασκαρέλης,
Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος”

*από το περιοδικό VOICE – Καλοκαίρι 2022

δείτε εδώ αναλυτικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*