Oι πρωτοβουλίες του ΕΕΑ για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης (vid)

Στην κάμερα του insurance world μίλησε ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Πρόεδρος GAMA Global Hellas, Ιδρυτής της Life Plan Insurance, στο περιθώριο του ΙΝCO22 που διοργάνωσε η Ethos events.

“Στο ΕΕΑ έχουμε την τύχη και ο πρόεδρος ο Γ. Χατζηθεοδοσίου και εγώ να προερχόμαστε από τον κλάδο. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο είναι βασικός φορέας της αγοράς, καθώς αδειοδοτεί τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και η αγορά.

Όπως είχα την ευκαιρία στο εξαιρετικό συνέδριο να αναπτύξω, έχουμε πραγματοποιήσει πολλές δράσεις τα τελευταία χρόνια, ώστε να απλοποιήσουμε την σχέση του διαμεσολαβητή με το Επιμελητήριο, να την ψηφιοποιήσουμε και να μπορεί με ένα κλικ να αδειοδοτείται και να υποβάλλει τα χαρτιά του.

Ταυτόχρονα λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να στηρίζουμε τα σωματεία και κάθε δράση που κάνει το επάγγελμα πιο γνωστό στην κοινωνία.

Σχεδιάζουμε επίσης ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα εκπαίδευσης με το πανεπιστήμιο Πειραιά και εξειδικευμένες μελέτες  για τον κλάδο. Σχεδιάζουμε με την υποστήριξη του ΕΙΑΣ την υποβολή μελέτης (στην Πολιτεία) για την υποχρεωτικότητα και την αξία της υποχρεωτικότητας συμβολαίων αστικής ευθύνης σε πολλά επαγγέλματα.

Δείτε τη δήλωση:

INCO22_Συνέντευξη: Δημήτρης Γαβαλάκης, Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Πρόεδρος GAMA Global Hellas, Ιδρυτής της Life Plan Insurance from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*