Ο Γιώργος Καραβίας επενδύει στην Naftilus Insurtech του Αλέξη Κώτσαλου

Tη συμμετοχή του  έμπειρου κ. Γιώργου Καραβία στο μετοχικό σχήμα της Naftilus Insurtech ανακοίνωσε η Ελληνική startup εταιρία στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

  • Η Naftilus Insurtech ιδρύθηκε από τον Αλέξη Κώτσαλο και δημιουργήθηκε με σκοπό να σχεδιάσει, να διαχειριστεί και να διανείμει στην ελληνική αγορά προϊόντα Μικροασφάλισης , χαμηλού κόστους /μεγάλης κοινωνικής αξίας, που απευθύνονται σε Ιδιώτες και Μικρές Επιχειρήσεις.

Η Naftilus Insurtech  παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία διαχείρισης και τοποθέτησης «παραδοσιακών» ασφαλιστικών προϊόντων σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και αναπτύσσει λύσεις embedded insurance (ενσωματωμένων ασφαλίσεων) στα σημεία πώλησης, εστιάζοντας στην χρήση τεχνολογίας σε όλη την ασφαλιστική αλυσίδα αξίας.

  • Ο Γιώργος  Καραβίας ξεκίνησε την καριέρα του το 1975 και κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στον όμιλο Reed Stenhouse. Εργάστηκε ως Μεσίτης για εξειδικευμένους κινδύνους στην αγορά του Λονδίνου και στους Lloyd’s, με επίκεντρο την ασφάλιση έργων τέχνης. Το 1986  ίδρυσε την Γ. Καραβίας & Συνεργάτες ΕΠΕ και έλαβε την ιδιότητα του  Coverholder at Lloyd’s .

Από το 2014 με την επωνυμία KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY S.A.-Coverholder at Lloyd’s  έχει δημιουργήσει και διαχειριστεί πολλά καινοτόμα προϊόντα στην Ελληνική Αγορά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και διετέλεσε πρόεδρος της για 8 συναπτά έτη.

Η συμμετοχή του Γιώργου Καραβία στο μετοχικό κεφάλαιο της  NAFTILUS INSURTECH  είναι μια έμπρακτη εκδήλωση εμπιστοσύνης στις προοπτικές και τα μελλοντικά της σχέδια.

Ταυτόχρονα  με το κύρος, την καθοδήγηση και την εμπειρία του, θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου η  NAFTILUS INSURTECH, ενώνοντας δυνάμεις με την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τα δίκτυα της KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY να αποκτήσει ένα πολύτιμο σύμμαχο, προκειμένου να μπορέσει συντομότερα και πιο αποτελεσματικά να προσφέρει ιδανικές λύσεις στις νέες διαδικτυακές ανάγκες  της  Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

από: banks.com.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*