Μέγας Υποστηρικτής στο 3×3 Basketball Greece Tour ο Όμιλος Affidea

Δυναμική παρουσία σε Χανιά και Ηράκλειο

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ προάγει την άσκηση και την καλή υγεία. Στο πλευρό όλων των αθλητών και συγκεκριμένα της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης 3X3 National Tour πανελλαδικής εμβέλειας, βρίσκεται σαν Μέγας Υποστηρικτής, σε μια προσπάθεια εξάπλωσης του 3Χ3 Basketball στη χώρα μας, που υλοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την GNC.

Σκοπός της δράσης είναι η εξάπλωση του 3×3 Basketball, διευρύνοντας και προβάλλοντας τον υγιή αθλητικό πολιτισμό, τον οποίο προάγει συστηματικά ο Μεγάλος Υποστηρικτής του, που είναι η Affidea, o κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, και ταυτόχρονα η διασκέδαση όχι μόνον όσων αγωνίζονται άλλα και όσων παρακολουθούν τις αναμετρήσεις των μικρών και μεγάλων αθλητών.

Το 3Χ3GR National Tour έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, συνέχισε στην Καβάλα και πρόσφατα ταξίδεψε στην Κρήτη για δύο τουρνουά στα Χανιά και στο Ηράκλειο. Συνολικά 120 ομάδες και στις δύο πόλεις έδωσαν μάχες και πέρασαν όμορφα στα γήπεδα που είχαν στηθεί στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά και στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Μία πολύ ωραία εμπειρία που σίγουρα θα τη θυμούνται όλοι για αρκετό καιρό!

Μερικές από τις επόμενες πόλεις της Ελλάδας που θα επισκεφθεί το 3X3 National Tour είναι Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Κομοτηνή, Κόρινθος, Λάρισα, Ραφήνα, Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργος, Καλαμάτα, Ζάκυνθος, Κύμη, Σέρβια Κοζάνης, Λευκάδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*