O CEO της Ευρωπαϊκής Πίστης, Χρ. Γεωργακόπουλος έμπρακτα δίπλα στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή – συνάντηση με ΠΟΑΔ

Η ΠΟΑΔ συναντήθηκε την Παρασκευή 17.06 με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Πίστης κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Προέδρου, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, λόγω της σχέσης του με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Επισημαίνεται ότι ο κύριος Γεωργακόπουλος είχε συναντηθεί πριν με εκπροσώπους πρωτοβάθμιων σωματείων και σε αναγνώριση της καθολικής εκπροσώπησης του κλάδου από την ΠΟΑΔ, η τελευταία συνάντηση με ασφαλιστές, πραγματοποιήθηκε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Τσολάκης Ηλίας αφού εξήρε το έργο και την προσφορά του CEO της Ευρωπαϊκής Πίστης, που κάνει τον κ. Γεωργακόπουλο ιδιαίτερο, του πρόσφερε ειδική πλακέτα τιμώντας με αυτό τον τρόπο την πολυετή στήριξη του στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, αλλά και τον θεσμό της ασφάλισης.

Ο κος Γεωργακόπουλος συγκινημένος δεσμεύτηκε απέναντι στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το έργο του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, με ενέργειες όπως τον αποκλεισμό οποιασδήποτε μορφής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Πίστης με πλατφόρμες πωλήσεων.

Επανέλαβε δε την πολυετή του θεωρία ότι “ο μόνος μοχλός ανάπτυξης μιας ασφαλιστικής επιχείρησης είναι η φυσική παρουσία του διαμεσολαβητή“.

Επίσης τόνισε ότι θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης για την επιβεβλημένη στήριξη του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή από τους Έλληνες καταναλωτές.

Τέλος το ΔΣ της Ομοσπονδίας, κλείνοντας την συνάντηση του με τον κ. Γεωργακόπουλο, ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεταλαμπαδεύσει σε όλη την ελληνική κοινωνία την ανάγκη κάλυψης της ελληνικής κατοικίας από φυσικές καταστροφές.

Η πρωτοβουλία αυτή θα γίνει με κινητήριο μοχλό την ΠΟΑΔ. Η διάχυση του μηνύματος πανελλαδικά θα γίνει μέσω των πρωτοβάθμιων σωματείων που μετέχουν στην Ομοσπονδία. Δεδομένης της αναγκαιότητας κάλυψης των κτιρίων από φυσικές καταστροφές, αναλαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία χωρίς να περιμένουμε την τελική ψήφιση του νόμου περί υποχρεωτικότητας ασφάλισης των κτιρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*