Στη λίστα “40 under 40” του Fortune o Τάσος Χατζηθεοδοσίου

Για μια ακόμη χρονιά ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της MEGA BROKERS, Τάσος Χατζηθεοδοσίου βρίσκεται στη σχετική λίστα του Fortune “40 under 40”, εκπροσωπώντας τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και διαμεσολάβησης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Η Mega Brokers, εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια στις κορυφαίες θέσεις της ασφαλιστικής αγοράς με βάση τις πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και την κερδοφορία της, που κατάφερε να διατηρήσει εν μέσω πανδημίας. Με σημαντικές συνεργασίες, όπως η πρόσφατη με τη Mercedes Benz Hellas, η εταιρεία, αφού εγκαινίασε το νέο της κτίριο επτά ορόφων επί της Λεωφόρου Συγγρού, προχώρησε στην αγορά νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη για επέκταση των δραστηριοτήτων της. «Οι συνεργάτες μου πρέπει να είναι ομαδικοί, θετικοί άνθρωποι, με διάθεση και αγάπη για τη δουλειά τους και με παραπάνω αγάπη για τους πελάτες μας. Επίσης πρέπει να είναι φιλόδοξοι και να θέλουν να πετύχουν και να διακριθούν» αναφέρει ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου στο Fortune Greece.

Υπενθυμίζεται πως πολύ πρόσφατα ο ίδιος μίλησε για τις προοπτικές και τους στόχους της επόμενης μέρας για την MEGA BROKERS που πρωταγωνιστεί στο κλάδο και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

διαβάστε:

Σταθερά στη κορυφή η MEGA BROKERS: Η ισχυρή ανάκαμψη το 2021 και οι φετινοί στόχοι

Do it like a Pro: Το βίντεο της μεγάλης βραδιάς της MEGA BROKERS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*