H Eθνική Ασφαλιστική επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης «συναντά» την πρώτη ασφαλιστική εταιρία της χώρας και ανακοινώνει με χαρά ότι εφεξής θα πορεύονται μαζί στο δρόμο των επιτυχιών! Η Εθνική Ασφαλιστική ανέλαβε επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, στηρίζοντας την προσπάθεια νέων μεγάλων επιτυχιών που θα επαναφέρουν το άθλημα σε διεθνείς κορυφές. 

Η «επίσημη αγαπημένη» ήταν άλλωστε η πρώτη ελληνική εθνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο ανδρών (Ευρωμπάσκετ 1987, ενώ ακολούθησε κι αυτός του 2005), καθώς και η μοναδική που πέτυχε συνεχόμενες πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Η Εθνική Ασφαλιστική χαιρετίζει την σημαντική αυτή συνεργασία, όπου η Εθνική των ασφαλειών, με την ξεχωριστή θέση στον κόσμο των ασφαλισμένων της, έρχεται, με τη βαρύτητα του ονόματός της, να συνδεθεί με την Εθνική του δυναμισμού και της ενότητας στον αθλητικό χώρο. Η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της εγχώριας αγοράς, με την ενέργειά της αυτή αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σταθερή προσήλωσή της να στέκεται αρωγός σε ξεχωριστές δράσεις, πρωτοβουλίες και φορείς από τον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού και του αθλητισμού. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, δήλωσε: «Όλοι εμείς, που ανήκουμε στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώνουμε τη δύναμή μας με αυτήν της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ και την προσπάθεια της για ακόμη μεγαλύτερες και σημαντικές διακρίσεις. Η συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καταδεικνύει για άλλη μια φορά τη συμβολή μας στον αθλητικό τρόπο ζωής με τα υψηλά ιδανικά, την άμιλλα και το αθλητικό ήθος, αξίες που χαρακτηρίζουν την Εταιρία μας σε όλη την ιστορική της διαδρομή». 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελος Λιόλιος, δήλωσε με την αφορμή της έναρξης αυτής της πολύ σημαντικής συνεργασίας: «Δύο μεγάλες Εθνικές ενώνουν τις δυνάμεις τους και αυτή η σύμπραξη τόσο από πλευράς δυναμικής όσο και ταύτισης… ονομάτων δημιουργεί άνεμο αισιοδοξίας. 

Ως  οργανισμός, η Εθνική Ασφαλιστική, έχει αποδείξει με πλήθος δράσεων της την υποστήριξη που παρέχει σε φορείς που προσφέρουν στην κοινωνία και η «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων είναι ένας από αυτούς. 

Ευχαριστούμε που αναγνωρίζουν έμπρακτα τα δείγματα της νέας προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει να επαναφέρουμε το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε διαρκώς, μεθοδικά και με αξίες και αρχές για να τιμήσουμε όσους μας εμπιστεύονται και να χαρούμε όλοι μαζί σημαντικές επιτυχίες». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*