Globalis: Τα 50 χρόνια επιτυχίας, οι μεγάλες συνεργασίες και οι 3 άξονες της στρατηγικής

Πλώρη για αύξηση των εργασιών με νέους συνεργάτες, εξωστρέφεια και μεγάλες συνεργασίες βάζει η GLOBALIS που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια – από τότε που ο κ. Αντώνης Γαβρίλης το 1972 ξεκινούσε με όραμα για να κάνει τη διαφορά.

Σε ειδική εκδήλωση στο γκολφ της Γλυφάδας, η Οικογένεια Γαβρίλη και οι άνθρωποι της GLOBALIS , παρουσία κορυφαίων στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, γιόρτασαν τη πορεία της εταιρείας. Μίλησαν για τις δυσκολίες και τα επιτεύγματα όλες αυτές τις δεκαετίες, τίμησαν συνεργάτες και φίλους και έθεσαν τις βάσεις για ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον.

του Βάιου Κρόκου

Αναλλοίωτη σταθερά για την εύρυθμη λειτουργία παραμένει το «οικογενειακό κλίμα», οι σχέσεις εμπιστοσύνης, η εκτίμηση και η αφοσίωση σε συνεργάτες και πελάτης, ενώ η ενσυναίσθηση ως στοιχείο «κλειδί» αποτελεί τη κορυφή των προτεραιοτήτων σε ότι έχει να κάνει με την στελέχωση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο είναι τα πλέον καταρτισμένα και ικανά της αγοράς.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της Globalis κ. Νικόλαος Γαβρίλης κατά την ομιλία του στην οποία παρέθεσε τα σημαντικότερα milestones της εταιρείας, έχοντας στο επίκεντρο τις άριστες υπηρεσίες σε όλους τους Συνεργάτες για τη δημιουργία επιχειρηματικών και επαγγελματικών σχέσεων που είναι βασισμένες στην αμοιβαία καλή πίστη και τη κατανόηση.

Ειδικότερα, όπως σημείωσε:

«Ως GLOBALIS εδώ και πολλά χρόνια είμαστε ο κορυφαίος ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στη διαχείριση Τεχνικών Κινδύνων. Τα πρώτα μας βήματα συνέπεσαν με την άνθιση των κατασκευών, τη δεκαετία του 80, με την υποστήριξη της Ε.Ε και με το κίνητρο της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαχειριστήκαμε πετυχημένα την Ασφάλιση των σπουδαιότερων έργων υποδομής που μεταμόρφωσαν την εικόνα της χώρας. Από τους μεγαλύτερους αυτοκινητοδρόμους του εθνικού δικτύου, μέχρι τις σημαντικότερες επεκτάσεις του Μετρό της Αθήνας και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Από εκεί προχωρήσαμε ως επίσημοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της μεγαλύτερης γραμμής Μετρό της Ντόχα (Gold Line) αλλά και μερικών από τα μεγαλύτερα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργεια σε Αυστραλία και Ν. Αμερική.

Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε εδώ και δεκαετίες την εμπιστοσύνη των εταιρικών μας πελατών σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, πολλές φορές τοξικό, όμως έχουμε καταφέρει να χτίσουμε και διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Συνεχίζουμε να είμαστε και θα είμαστε δυναμικά παρόντες στην ασφαλιστική αγορά γιατί έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης. Γιατί δείχνουμε αξιοζήλευτη συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων. Γιατί δίνουμε πάντα απόλυτη προτεραιότητα στη ταυτοποίηση των υποχρεώσεων μας απέναντι σας. Γιατί παλεύουμε για τα συμφέροντα των πελατών μας μοχθώντας να διατηρήσουμε τις ισορροπίες ακόμα και σε καταστάσεις που εγκυμονούν τριβές και διαφωνίες. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που πάντοτε μένει δεν είναι η απλή επίλυση των καθημερινών θεμάτων , είναι ο τρόπος που αυτά επιλύονται και η δημιουργία σεβασμού και εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό σας»

Ένας Όμιλος με οικογενειακές αρχές που αναπτύσσεται

Στο ίδιο πνεύμα και ο κ. Σταύρος Γαβρίλης ο όποιος τόνισε πως το γραφείο ήταν πάντα το 2ο σπίτι για αυτόν και τα αδέρφια του.

«Σήμερα η Οικογένεια έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει τους εργαζόμενους οι οποίοι κάθε μέρα δουλεύουν με αγάπη και ζήλο. Περιλαμβάνει τους Συνεργάτες μας οι οποίοι έχουνε πάθος να δουλεύουνε μαζί μας. Περιλαμβάνει τις ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες κάθε μέρα ξεπερνάνε τα όρια τους για να δώσουνε προστιθέμενη αξία σε αυτό που κάνουμε.

Η Globalis έχει βασιστεί στις οικογενειακές αρχές που έχει θεσπίσει ο Αντώνης Γαβρίλης με πολύ κόπο εδώ και 50 χρόνια και θα συνεχίσει να αναπτύσσει αυτές τις αξίες με την ίδια σταθερότητα για τουλάχιστον 50 χρόνια ακόμα

Μέσα σε αυτό το κομμάτι της ανάπτυξης περιλαμβάνεται και η ανάπτυξη του Δικτύου, το οποίο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας και στο οποίο προΐσταται ένα στέλεχος της αγοράς, καταξιωμένο αλλά κυρίως συνοδοιπόρο στις αξίες αυτές, ο Νίκος Ζερδεβάς», σημείωσε χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας τον τελευταίο.

Η στρατηγική σε τρεις άξονες

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Αντώνη Γαβρίλη και να τον βεβαιώσω για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, που την εμπιστεύτηκε σε μένα και μου ανέθεσε την ανάπτυξη των ασφαλίσεων retail της εταιρείας», σημείωσε ο κ. Ζερδεβάς λέγοντας επίσης πως η Globalis πιστεύει πως υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης των εργασιών μεταξύ του corporate και του retail.

Δημιούργησε μια νέα υπηρεσία που μια νέα εποχή στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μας, τόνισε.

Στο πλαίσιο αυτό, οι 3 κύριοι άξονες στρατηγικής της εταιρείας βασίζονται:

-στην αξιοποίηση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 50 ετών της εταιρείας και των στελεχών της

-στη παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων

-στην εδραίωση της σχέσης εμπιστοσύνης προς τα Δίκτυα διανομής που έχουμε και θα αναπτύξουμε

«Η πίστη στη δύναμη της συνεργασίας, η δέσμευση για αξιοποίηση συνεργειών και η υπόσχεση για δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης είναι οι αξίες πάνω στις οποίες οικοδομούμε τα όνειρα μας και των Συνεργατών μας», συμπλήρωσε.

Οι ιδιαίτερες ευχαριστίες και η συνεργασία 40 ετών με τον Ν. Μακρόπουλο

Σαφώς συγκινημένος ο κ. Αντώνης Γαβρίλης ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια του, Συνεργάτες, ασφαλιστικές εταιρείες, πελάτες, κλαδικό Τύπο, φίλους και συνοδοιπόρους όλα αυτά τα χρόνια, θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε τη συνεργασία με το Δίκτυο Άριστον του Γιώργου Μιχαηλίδη όπως και μια εξίσου σημαντική συνεργασία με ιστορικό γραφείο ναυτασφαλίσεων που προΐσταται ο κ. Φοίβος Μπαρτζώκας. Παράλληλα, η Globalis ξεκίνησε νέες συνεργασίες στο εξωτερικό – από τη Δανία και το Ισραήλ, μέχρι το Μαλάουι και το Τζιμπουτί!

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για την στενή συνεργασία ετών με τον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο και την Ευρώπη Ασφαλιστικη, μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης σε βάθος δεκαετιών

Από τη πλευρά του ο κ. Μακρόπουλος μίλησε για την αγαστή συνεργασία με την GLOBALIS, εξήρε τις προσπάθειες της πετυχημένης εταιρείας διαμεσολάβησης και της οικογένειας Γαβρίλη την οποία έχουν εμπιστευτεί οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν δεν ήμουν ασφαλιστής, θα ήμουν ασφαλισμένος σε σένα»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*