Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων στο inco22: Η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί σημαντικό εργαλείο της οικονομίας

Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης τίθενται επί τάπητος στο 15th Insurance Conference, το οποίο ξεκίνησε τις εργασίες του στις 9 Ιουνίου 2022, με γενικό τίτλο «Μια νέα εποχή για την ασφαλιστική αγορά».

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr και διεξάγεταιυβριδικά στο ξενοδοχείο Divani Caravel και με παράλληλη ζωντανή μετάδοση μέσα από το LiveOn Expo Complex, το σύγχρονο τρισδιάστατο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της LiveOn.

Θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

“Δεν έχουμε κάνει όλα όσα θα έπρεπε να κάνουμε. Οι νέες συνθήκες άλλαξαν κάποιες προτεραιότητες. Η ιδιωτική αγορά ίσως ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην χώρα και η αγορά στην Ελλάδα έχει αρκετό δρόμο μπροστά της. Η αγορά μπορεί να φέρει επενδύσεις. Δεν υποτιμούμε το δημόσιο σύστημα ασφαλείας, αλλά η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο της οικονομίας.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε τις μεταρρυθμίσεις με φορολογικά κίνητρα, ώστε να δοθεί περισσότερος χώρος. Το μέλλον θα είναι λαμπρό”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*