Ο αναντικατάστατος ρόλος του επαγγελματία ασφαλιστή

Συνάντηση επαναπροσδιορισμού και επιβεβαίωσης της ουσιαστικής στήριξης των Φυσικών Δικτύων, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Πίστης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου προς την ΕΕΑΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΑΕ αναφέρει:

Ο κ. Χρ. Γεωργακόπουλος καλωσορίζοντας την Ένωσή μας, ευχαρίστησε μέσω του Προεδρείου τα Μέλη μας, για την συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη και διαβεβαίωσε, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη με την οποία την έχουν περιβάλει οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, ότι η Εταιρεία θα συμβάλει με ποικίλες δράσεις που σχεδιάζει, στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τον αναντικατάστατο ρόλο του επαγγελματία ασφαλιστή.

  Με την ευκαιρία της συμφωνίας που έχει γίνει σε όλους γνωστή, η Εταιρεία οραματίζεται μία ακόμη πιο δημιουργική και ανοδική πορεία, στηριζόμενη πάντα στο πλούσιο παραγωγικό της Δίκτυο, αυτό που την έχει φέρει στην θέση που αξιοκρατικά κατέχει.

  Σύσσωμο το Προεδρείο μας, κατά την διάρκεια της δίωρης συνάντησης, ανέπτυξε τις θέσεις, τις επιφυλάξεις, τις ανησυχίες, αλλά και  τις επιδιώξεις, τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων συγκυριών και πανδημίας.

  Για εμάς στην ΕΕΑΕ είναι πρώτιστος στόχος η  ανάγκη  λειτουργίας της Αγοράς με ίδιους κανόνες για όλους, με Εποπτεία αντικειμενική και αποφασιστική και με επίκεντρο τον καταναλωτή, που έχει δικαίωμα στην ενημέρωση από έναν επαγγελματία, πιστοποιημένο ασφαλιστή και όχι από μία απρόσωπη ιντερνετική πλατφόρμα.

  Θα είναι όφελος της Αγοράς  αν  παραδεχτούν όλοι έγκαιρα, ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η Διαμεσολάβηση που είναι ο κορμός της επικοινωνίας, όταν βάλλεται έσωθεν από αθέμιτες πρακτικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές.

  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι στόχοι της ΕΕΑΕ ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους και την δυναμική της Εταιρείας, που έχει ως πρώτη προτεραιότητα τους Συνεργάτες και τους Ασφαλισμένους της.

  Εμείς ως Ένωση  θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους ανθρώπους της Ασφαλιστικής Αγοράς, που σέβονται αποδεδειγμένα τούς Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, αναγνωρίζοντας ότι η ύπαρξη και η πρόοδος τους οφείλεται σε αυτούς.

διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνάντηση Χρήστου Γεωργακόπουλου – ΣΠΑΤΕ για τη στήριξη του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

                                           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*