Η Affidea τιμά την Γιορτή του Πατέρα: Προληπτικές εξετάσεις προστάτη σε ειδική μειωμένη τιμή

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους τους άνδρες προσφέρει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα που φέτος εορτάζεται την Κυριακή 19  Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η προσφορά εξετάσεων προστάτη περιλαμβάνει PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) και Free PSA σε προνομιακή τιμή.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 30 Ιουνίου 2022, σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα.

Εσύ έλεγξες τον προστάτη σου;

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά την δεύτερη αιτία θανάτου σε άνδρες άνω των 50 ετών, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο καρκίνος του προστάτη συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Λόγω του ασυμπτωματολογικού χαρακτήρα του, καθώς και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού, η εξέταση προστάτη πρέπει να ξεκινά από την ηλικία των 40 ετών.

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ας μην ξεχάσουμε να πούμε «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους μπαμπάδες! Και φυσικά, να τους υπενθυμίσουμε να φροντίζουν την Υγεία τους. Γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*