Μία μεγάλη διάκριση για την Partner Hotel Α.Ε.

Η Partner Hotel Α.Ε. με κύριους εταίρους την IVH και την Alter Ego A.E. (Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη), διακρίθηκε με το Bronze βραβείο στα “Tourism Awards 2022”. Το βραβείο αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών “housekeeping” (Integrated Housekeeping Services), στην κατηγορία «Καινοτόμο μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας».

Στην ένατη διοργάνωση των “Tourism Awards” επιβραβεύτηκαν οι πιο πρωτοπόρες και καινοτόμες εταιρίες του Ελληνικού Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετείχε πολυάριθμη Επιτροπή Αξιολόγησης πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών του τουρισμού, καθώς και επαγγελματιών επιμέρους τομέων.

H Partner Hotel A.E., είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις “housekeeping” σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Τα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες είναι πολλαπλά, συμπεριλαμβανομένης της οριστικής μετάθεσης των καθημερινών ζητημάτων λειτουργίας και διαχείρισης των τμημάτων housekeeping στην εταιρία, καθώς και της αναβάθμισης των υπηρεσιών και του καλύτερου ελέγχου του κόστους, μέσω ενός καινοτόμου μοντέλου κοστολόγησης. 

Στα 5 χρόνια λειτουργίας της, η Partner Hotel A.E έχει χτίσει σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Alter Ego A.E. (Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη), δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση, μας τιμά ιδιαίτερα και την ίδια στιγμή μας γεμίζει με δύναμη και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών επιδόσεων, με αμείωτο πάθος. 

Έξι χρόνια πριν οραματιστήκαμε το αύριο του hotel outsourcing που χαρακτηρίστηκε ως “mission impossible” από την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Επιμείναμε, σχεδιάσαμε με λεπτομέρεια κάθε μας βήμα ενώνοντας τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ιταλία, χτίσαμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς, επιβεβαιώνοντας ότι το καινοτόμο μοντέλο των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των ελληνικών ξενοδοχείων.

Όλοι εμείς στην Alter Ego Α.Ε. και στην Partner Hotel Α.Ε. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*