Σε κοινό δρόμο επιτυχίας Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας – LiveOn

Το 12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων, φιλοξενείται για πρώτη χρονιά φέτος στο LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της LiveOn, της ολοκληρωμένης ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση, που και φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά, έχει ήδη υποδεχθεί online και με ασφάλεια στις υποδομές της LiveOn περισσότερους από 2.000 επισκέπτες διαφόρων κατηγοριών, στην πλειοψηφία τους νέους και νέες που αναζητούν εργασία μέσα από το 12ο Πανόραμα και την επικοινωνία τους με τους recruiters που συμμετέχουν στα ειδικά ψηφιακά περίπτερα της διοργάνωσης.

Σχεδόν οι μισοί επισκέπτες έχουν παρακολουθήσει κάποια από τις ομιλίες και συζητήσεις στα διάφορα stages του συνεδριακού κέντρου, ενώ ανάμεσα στα εντυπωσιακά στατιστικά που παρέχει ζωντανά στους διοργανωτές η LiveOn ξεχωρίζουν οι περισσότερες από 8.500 επισκέψεις σε περίπτερα, οι 700 και πλέον «φιλίες» μεταξύ συμμετεχόντων και τα πολυάριθμα chats και video calls που έχουν καταγραφεί.

Tο 12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας έχει ως κεντρική θεματική το τρίπτυχο «Πληροφορική, Νέες τεχνολογίες και Ψηφιακός Μετασχηματισμός», έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα, γεμάτο νέες προοπτικές και ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που «αγκαλιάζει» αμέτρητες ειδικότητες: πληροφορική, μαθηματικά, στατιστική, design, digital marketing, project management κτλ.

Οι επισκέπτες του, άνθρωποι όλων των ηλικιών κυρίως όμως νέοι και νέες, στις τέσσερεις ημέρες του Συνεδρίου είχαν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις προηγμένες web τεχνολογίες της LiveOn για την περιήγηση τους στο απόλυτα ασφαλές και φιλικό 3D περιβάλλον του LiveOn Expo Complex, και να παρακολουθήσουν σε πολλαπλά και παράλληλα stages ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions, με 150+ εισηγητές από κορυφαίες εταιρείες.

Σε αυτή την περιήγηση τους, όσοι αναζητούν δουλειά είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν το βιογραφικό τους στο προφιλ τους και να γνωρίσουν recruiters εταιρειών και εκπροσώπους πανεπιστημίων μέσα στα 3-D ψηφιακά περίπτερα τους. Και βέβαια όλοι είχαν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν ψηφιακά στο Photoboothτου Συνεδρίου και να συμμετάσχουν στο διαδραστικό παιχνίδι Leaderboard κερδίζοντας δώρα μέσα από την αλληλεπίδραση με την πλατφόρμα και την online πρόσκληση φίλων τους να εγγραφούν και αυτοί στο Συνέδριο.

Σημαντικό σημείο της φετινής διοργάνωσης ήταν και η ιδιαίτερη τιμή που επιφύλαξε ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχθηκε στο Πρωθυπουργικό γραφείο τον διοργανωτή καθηγητή Ι. Λαδόπουλο και ομάδα εθελοντών της διοργάνωσης και συνομίλησε μαζί τους για την πρόοδο μέσω της εξέλιξης της Τεχνολογίας και τον ρόλο που διαδραματίζει και θα διαδραματίσει η Ελλάδα στο πεδίο αυτό.

Δήλωση κου Δημήτρη Σκούρτα, εκπροσώπου της οργανωτικής ομάδας, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
«Δώδεκα χρόνια από την πρώτη μας χρονιά το ΠΑΝΟΡΑΜΑ έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερο προφίλ και πλαίσιο δραστηριότητας ως εκδήλωση: να παρέχει πολλές παράλληλες ευκαιρίες για συνάντηση, για συζήτηση, για παρουσίαση, για πληροφόρηση, για ενημέρωση, σε όσους, νέους ή μεγαλύτερους, τις χρειάζονται. Στην φετινή μας δωδέκατη διοργάνωση, μια ιδιαιτέρως ευχάριστη και θετική έκπληξη, η LiveOn, η νέα πλατφόρμα που μας φιλοξενεί, ήρθε να τα αναδείξει με ιδιαίτερη επιτυχία και να μας τοποθετήσει πλέον σε νέα αφετηρία. Είναι εντυπωσιακό πόσο εύκολα και γρήγορα η LiveOn και οι άνθρωποι της, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μας, προσαρμόστηκαν στους στόχους μας, υποστήριξαν τις ανάγκες μας και μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό γεγονός!»

Δήλωση κου Κωνσταντίνου Ουζούνη, Founder & CEO, LiveOn 
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την LiveOn η υποστήριξη μιας τόσο σημαντικής και πολυσχιδούς διοργάνωσης. Με τις πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνουμε στα LiveOn Εxpo Centers, προσφέραμε και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στις εταιρείες και τους επισκέπτες στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ, με ασφάλεια, ταχύτητα και  ευελιξία, πολλές, έξυπνες ευκαιρίες επικοινωνίας, πληροφόρησης και δικτύωσης! Με τη LiveOn και την ομάδα μας, όχι απλώς εξασφαλίζουμε την επόμενη μέρα για ολόκληρους επιχειρηματικούς κλάδους, αλλά την κάνουμε ευθύς εξαρχής και καλύτερη και πολύ πιο δημιουργική!»

Πληροφορίες για την LiveOn και το LiveOn Expo Complex μπορείτε να αναζητήσετε στο www.liveon.tech

Για δημοσιογραφική επικοινωνία:

Κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP,

τηλ. +30 2109984810, e-mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*